Politica

Scadal în USR-PLUS Dezbaterea pentru alegerea candidatului la Primăria Iași

Tensiuni fără precedent în interiorul Alianței USR-PLUS, la Iași. Reprezentanții celor două formațiuni politice trebuiau să decidă, duminică, 23 februarie, în cadrul unei dezbateri, care va fi candidatul unic al Alianței la Primăria Iași, la alegerile locale din vara acestui an.

Reprezentanții USR Iași, organizație condusă de Cosette Chichirău, au anunțat amânarea evenimentului, cu doar 24 de ore înainte de ziua în care era programat, fără a-și consulta partenerii de alianță.

Anunțul a fost făcut, sec, printr-o postare pe pagina de Facebook a USR Iași. Motivul invocat a fost dorința de a avea ”o dezbatere mai largă, incluzând mai mulți actori politici ieșeni”.

”Dragi ieșeni,
Amânăm evenimentul de duminică pentru a organiza o dezbatere mai largă, incluzând mai mulți actori politici ieșeni.
În contextul ultimelor evenimente de pe scena politică a Iașului, dorim să avem o dezbatere mai extinsă a dreptei, prin care să punem pe masă proiectele noastre, să decidem împreună și cu ajutorul cetățenilor ce este mai bine pentru ieșeni.

#DreaptaCurataPentruIasi”, se arată în mesajul citat.

Nou scadal în USR-PLUS: Dezbaterea pentru alegerea candidatului comun la Primăria Iași, anulată în ultimul moment de Cosette Chichirău / Reacția PLUS

Vezi mai mult