Actualitate

Scandal cu arme, în parcarea unui club din Iași!

In urma unui scandal, un individ din Iași a scăpat de pedeapsă. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au renunțat ieri să îl pedepsească pe Andrei Bogdan Ursu, pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Totul a ieșit la iveală în urma unui scandal ce a avut loc în parcarea unui club din cadrul Complexului Studențesc „Tudor Vladimirescu”, din municipiul Iași

Un scandal cu arme a avut loc în parcarea unui club din municipiul Iași! Totuși, un tânăr teribilist a scăpat de pedeapsă după ce a fluturat o pușcă prin aer! Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au renunțat ieri, 07.01.2022, să îl pedepsească pe Andrei Bogdan Ursu, pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Instanța renunță la aplicarea pedepsei faţă de inculpatul Andrei Bogdan Ursu pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor. Îi aplică inculpatului Andrei Bogdan Ursu un avertisment. Dispune confiscarea în favoarea statului a celor 43 de cartușe cu glonț”, au afirmat ieri judecătorii ieșeni.

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă.
Oamenii legii susțin că tânărul Andrei Bogdan Ursu a intrat în vizorul lor în urmă cu aproximativ 3 ani. Anchetatorii arată că, atunci, au fost sesizați printr-un telefon la numărul unic pentru situații de urgență 112 cu privire la producerea unui scandal. Incidentul a avut loc în parcarea unui club din cadrul Complexului Studențesc „Tudor Vladimirescu„.
În cauză s-a reținut că, pe 26 februarie 2017, în jurul orei 5:50, organele de cercetare penală au fost sesizate printr-un apel la numărul pentru situații de urgență 112 despre faptul că, în parcarea unui club din Complexul Studențesc ”Tudor Vladimirescu”, din municipiul Iași, a izbucnit un scandal între mai mulți tineri, iar unul dintre aceștia are o armă în mână”, a precizat Dragoș Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

sursa