Actualitate

Scandal infiorator! Bătaie ca în filmele reale, în parcarea unui magazin! Zeci de tineri s-au răfuit cu săbii, pistoale și bâte. VIDEO

Un mare scandal groaznic s-a produs la un magazin in parcarea acestuia, unde peset 10 tineri s-au atacat cu sabii, bate si pistoale, parca totul era un scenaru rupt din filmele de groaza, relateaza spynews.ro.

Atacul a inceput dupa ce au iesit din magazinul din Bals, unde mai multe persoane au avut nevoie de urgenta de ingrijiri medicale din partea doctorilor.

Potrivit presei locale, se pare că mai mulți tineri înarmați cu tot felul de obiecte periculoase printre care pistoale, săbii și bâte s-au luat la ceartă și chiar s-au bătut.

Scandalul nu s-a încheiat nici după sosirea polițiștilor, căci tinerii au continuat să se bată și să se răfuiască, mai scrie presa.

Pentru moment nu se cunosc cu exactitate cauzele producerii scandalului, iar polițiștii au demarat o anchetă. Persoanele rănite au fost transportate la spital, acolo unde au primit îngrijirile medicale de care aveau nevoie.