Extern

SCANDAL SEXUAL CU ASISTENTE. Au dansat goale în faţa conducerii. BOMBĂ ÎN SĂNĂTATE!…

Caz șocant într-un spital! Asistentele au fost obligate de către conducerea unității să presteze dansuri erotice pentru oficiali de rand înalt.

Coreea de Sud se află în cel mai mare scandal Asistentele medicale dintr-un spital din Chuncheon au fost forțare să efectueze un “dans sexy”.

Acum, asociația asistenților medicali cere o investigație amplă. “Este un atac serios la stima de sine a asistentelor medicale. Această meserie presupune vocație, sentiment de datorie, salariu scăzut și multe ore suplimentare. Scandalul este ofensator pentru aceste asistente medicale”, punctează reprezentanții asociației, titrează TheSun.

Scandalul a ieșit la suprafață după o plângere făcută de o asistentă medical, la cerere fiind aduse ca probe o înregistrare video și mai multe poze. “Este un obicei să fim obligate să dansăm, nu putem refuza asemenea ordine pentru că ne pierdem locul de muncă”, a fost o parte din declarația asistentei.
“A trebuit să ne întindem pe podea și să ne desfacem picioarele în fața pacienților și a tutorelui”, au mai punctat alte asistente care au fost solidare cu cea care a făcut plângerea. Ministerul Muncii din Coreea a anunțat că a fost deschisă o anchetă, iar vinovații urmează să plătească.

Evz.ro