Showbiz

Serghei Mizil a vrut să-şi scoată mama moartă din sicriu şi să o plimbe prin oraş

Migdale, prieten vechi al lui Serghei Mizil, a dezvăluit la emisiunea Showbiz Report un episod cel puțin bizar din viața omului de afaceri.
Serghei Mizil este unul dintre personajele pitoreşti ale României. Zeci de întâmplări bizare îl au în prim plan pe fostul prieten al lui Nicu Ceauşescu, multe dintre ele traversând realitatea spre latura imaginarului.

O întâmplare halucinantă, ce-l are în prim-plan pe omul de afaceri Serghei Mizil, a fost povestită de prietenul Migdale la emisiunea Showbiz Report.
Migdale, prieten vechi al lui Serghei Mizil, a dezvăluit la emisiunea Showbiz Report un episod cel puțin bizar din viața omului de afaceri, petrecut într-unul dintre cele mai triste momente, la înmormântarea mamei. Acesta a povestit că Serghei Mizil a fost foarte aproape să-și ridice mama din coștiug pentru a o plimba pe străzile din București.

Motivul pentru care ar fi recurs la un astfel de gest este unul la care doar Serghei Mizil s-ar fi putut gândi. El a vrut să facă acest lucru deoarece spunea că mama lui nu a mai văzut de mult Bucureștiul deoarece a stat acasă în ultimii ani de viață, iar atunci ar fi putut să se plimbe pentru ultima dată. Totul s-a întâmplat la priveghiul mamei, după cum a dezvăluit Migdale.
„Am fost la suferința lui, la priveghi. Am fost la înmormântarea mamei lui și știi că la noi la țigani mai se face o caterincă, mai una alta, la un moment dat săracul plângea, îmi era milă de el, s-a dus la coșgiuc la maica-sa și mi-a zis: „Vino, țigane să o iau și eu pe mama că ea n-a mai văzut Bucureștiul de mult!” și a băgat mâna sub ea să o ia pe maica-sa moartă să o bage în mașină”, a spus prietenul lui Serghei Mizil.
Prezent în platou, Serghei nu doar că a confirmat că așa au stat lucrurile, el a precizat că astfel de situații se întâmplă și acum. Un singur aspect diferă: mortul e plimbat prin locurile dragi lui în sicriu, în timp ce el a vrut să o ridice pe mama lui din coșciug și să plimbe trupul fără viață prin București pe bancheta din spate a mașinii. ”N-ai văzut că pe aștia îi duce acum morți pe unde au fost? Era cald afară, să se aerisească”, a spus el

sursa