Actualitate

Si-a otravit propria familie!

Copiii unei familii din Ţândărei au ajuns de urgenţă la Spitalul Grigore Alexandru din Capitală după ce au mâncat gogoşi făcut de mama lor, tatăl lor fiind şi el în stare gravă la spital.

Micuţii, în vârstă de 7, 9 și 13 ani au acuzat dureri de burtă insuportabile, la câteva minute după ce mâncare din gogosile făcute de mama lor, scrie Romaniatv.net.

Din primele informații, se pare că mama copiilor a vrut să pună lapte în compoziția pentru gogoși și, din neatenție, a luat sticla cu Tomosan, o substanţă extrem de toxică.

Ea nu a apucat să mănânce, numai cei trei copii și soțul, care se află în acest moment internat la spitalul Floreasca. Starea celor patru membri ai familiei este, în continuare, gravă, însă tratamentul începe să dea rezultate, iar medicii sunt optimiști și speră că vor putea salva viața tuturor membrilor familiei. Poliția a fost sesizată, și, din primele cercetări, pare să fie vorba de neglijență din partea mamei. Tomosan este o substanță toxică fără miros, care se aseamănă foarte mult cu laptele”, au declarat surse din cadrul anchete