Actualitate

Șocant Ginerele otrăvit de soacra diabolică de 83 de ani cu mercur!

Ginerele otrăvit de soacra în vârstă de 83 de ani cu mercur a ales să rupă tăcerea și să dezvăluie detalii șocante privind tentativa de otrăvire a întregii sale familii arata romaniatv.net

Bărbatul în vârstă de 48 de ani a mărturisit că este profund șocat de actele diabolice ale soacrei sale și că trăirea cu aceasta sub același acoperiș timp de 30 de ani a fost precum „a trăi cu dracul în casă”.

Ginerele otrăvit a făcut dezvăluiri cutremurătoare, afirmând că bătrânica ar fi avut intenția de a otrăvi întreaga familie, inclusiv câinele. El a descris modul în care soacra sa i-ar fi pus mercur în cafea, provocându-i un șoc profund. Bărbatul nu poate să-și revină din uimirea că o persoană cu care a împărțit viața atâția ani ar putea să comită o astfel de faptă monstruoasă.

Bătrânica pur și simplu m-a alimentat cu cafea și îmi punea mercur în ea. E un ceva de neimaginat. Sunt îngrozit. Eu n-am văzut în viața mea o monstruozitate mai mare ca asta. Am trăit cu dracul în casă 30 de ani. Nu-mi revin. Nu credeam că așa ceva poate să existe pe planeta asta. Am trăit cu o bombă cu ceas în casă 30 de ani. Mi-e teamă pur și simplu să nu se transforme treaba asta în altceva„, a mărturisit bărbatul.

Bărbatul a făcut și dezvăluiri suplimentare, susținând că soacra sa ar fi otrăvit și câinele familiei, după ce a descoperit urme de mercur în hrana animalului.

În prezent, soacra diabolică de 83 de ani este sub supravegherea atentă a medicilor, care încearcă să determine dacă aceasta suferă de probleme psihice. Legiștii vor analiza situația pentru a stabili dacă în momentul în care a adăugat substanța toxică în mâncarea familiei sale, bătrâna avea sau nu discernământ. Dacă se dovedește că nu avea discernământ, aceasta ar putea fi acuzată de tentativă de omor.

Autoritățile au intervenit în urma sesizării unui bărbat de 48 de ani, care a afirmat că el și fiul său în vârstă de 18 ani au fost intoxicați cu o substanță de culoare gri găsită în mâncare. Ambii bărbați au fost transportați la spital, iar femeia în vârstă de 83 de ani, bănuită de această faptă, a primit un ordin de protecție provizoriu. Substanța toxică ridicată din locuința unde s-a produs incidentul a fost trimisă la laborator pentru analiză.