Sport

Simona Halep Se Antrenează Intens Pentru o Posibilă Revenire în Tenis

Simona Halep, una dintre cele mai distinse jucătoare de tenis, se dedică cu intensitate pregătirilor pentru o posibilă revenire în circuitul profesionist, chiar în ciuda scandalului de dopaj care a generat o suspendare de 4 ani. Cu toate că a părăsit Academia lui Mouratoglu, Halep nu lasă la o parte aspirațiile sale sportive scrie romaniatv.net

Tribunalul de Arbitraj Sportiv a programat analizarea cazului Simonei Halep între 7 și 9 februarie. Cu speranța unui verdict favorabil, Halep a decis să continue antrenamentele, mutându-se în Emiratele Arabe Unite, la Dubai. Aici, colaborează cu Jez Manso, o preparatoare fizică din Filipine, cu scopul de a-și menține forma fizică optimă.

Despre această colaborare, Jez Manso a împărtășit o fotografie pe rețelele de socializare, evidențiind revenirea campioanei la clubul din Dubai. Cu un mesaj plin de entuziasm, a notat: „Uite cine a revenit la club, campioana din Dubai din 2015 și 2020, Simona Halep! Ne bucurăm că ai revenit.

Indiferent de rezultatul procesului de arbitraj, Halep demonstrează hotărârea și determinarea ei de a reveni în tenisul de performanță. Martie reprezintă momentul în care românca speră să primească un răspuns favorabil în scandalul de dopaj și să revină pe terenul de tenis la cel mai înalt nivel.