Politica

Sinceritatea unui deputat PSD: „La noi, când unul cade, ceilalți vor să îi ia locul”

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat, luni, la Parlament, că în PSD ”întodeauna a fost o bătălie pentru putere”. ”Când unul cade, ceilalți vor să îi ia locul”, a mai spus reprezentantul social-democraților, în contextul conflictului din interiorul partidului, între primarul Gabriela Firea și premierul Mihai Tudose.

”La noi, întotdeauna a fost o bătălie pentru putere, o vedeți și dumneavoastră, până la urmă, aici nu ne mințim, eu întotdeauna am spus lucrurile în față. La noi, când unul cade, sau unul este căzut sau i se întâmplă ceva, ceilalți vor să îi ia locul. Așa este în PSD, la noi, de zeci de ani de zile”, a spus Rădulescu, arătând că ”nu e de râs ci de plâns uneori”.
Rădulescu a precizat că va fi mereu lângă un coleg care are probleme și a arătat că există o Directivă europeană, care trebuie pusă în aplicare până în luna aprilie 2018, și prin care nimeni nu mai poate fi numit penal, decât dacă este o hotărâre definitivă și irevocabilă.

El le-a reproșat colegilor din comisia juridică a Parlamentului că nu au transpus în lege această directivă europeană.

Liderul PSD Liviu Dragnea s-a întâlnit, duminică, la sediul central al PSD, cu liderii județeni mai apropiați despre criza din interiorul partidului, care, paradoxal, a apărut la șase luni de la impunerea lui Mihai Tudose la Palatul Victoria. Și fostul premier, Sorin Grindeanu a fost schimbat tot după șase luni, prin moțiune de cenzură. În urma discuțiilor, s-a decis organizarea unui mare miting, împotriva statului paralel și ilegitim. Acesta ar urma să aibă loc la Craiova, pe 9 decembrie dar și în alte orașe mari ale țării, inclusiv în Capitală.

Libertatea.ro