Sport

Ștefan Radu a renunțat definitiv la România

Cristian Pulhac, fost campion al României cu Dinamo București, a vorbit despre una dintre cele mai mari enigme din fotbalul românesc al ultimului deceniu, Ștefan Radu, alături de care a jucat în „Ștefan cel Mare” și care a devenit recent jucătorul cu cele mai multe prezențe în tricoul lui Lazio Roma. Fotbalistul echipei italiene s-a detașat complet de țara sa natală

Ce a spus Cristian Pulhac despre Ștefan Radu, fostul său coleg de la Dinamo București

A luat decizia corectă. Tot timpul a luat decizia bună pentru el și familie. Nu a plecat de la Lazio, deși sunt convins că a avut oferte, dar nu le-a activat. Mi-aduc aminte și acum de ziua aia când a plecat, din vestiar. Eu făceam tot timpul glume cu el. El nu știa nicio limbă străină. Dar, după 8-9 luni am vorbit cu el și am sesizat că deja începuse să vorbească bine”, a povestit Cristi Pulhac.

Cristi Pulhac susține că Ștefan Radu a luat decizia

Pulhac a mai dezvăluit că Ștefan Radu a decis să renunțe definitv la România.

El nici în vizită nu a mai venit în România. A acceptat și și-a luat viața în piept. Acolo a rămas, nu-l mai interesează”, a mai spus Pulhac.

Ștefan Radu refuză sub orice formă să mai vină la echipa națională. Deși mai mulți selecționeri au încercat să îl convingă să revină asupra deciziei, jucătorul lui Lazio s-a arătat de neclintit.

Referitor la faptul că și Cristian Chivu, fostul mare căpitan al României, și-a luat viața în piept în Italia, unde a câștigat chiar și o Liga Campionilor, dar a acceptat să vină în continuare la echipa națională, Cristian Pulhac a declarat: „A venit, dar a plecat. Și Fane a venit și a plecat. Nu s-a mai întors!”.

sursa