Social

Tanara de 14 ani abuzata sexual

O tanara de numai 14 ani a fost abuzata sexual de un om de afaceri din Cluj, iar mama s-a i-a dat acordul individului, acesta cumparand-o de la mama tinerei, care si-a dat acordul, relateaza spynews.ro.

Acest afacerit, in varsta de 50 de ani, din Judetul Cluj, este in acest moment anchetat de politisti, dupa ce a violat o tanara de 14 ani.

Conform surselor date de politisti, mama tinerei era conșientă de traumele prin care trece fiica sa, acceptând ceea ce se întâmplă.

Mama fetei este in acest moment trimisa in judecata alaturi de afaceristul din Cluj.

În urma problemelor și tensiunilor din familie, omul de afaceri s-a oferit să le închirieze un apartament în Dej, pentru care plătea suma de 300 de euro, în care să se mute adolescenta, cu mama și de cei doi frați, de 17 și 8 ani.

În locuința respectivă, bărbatul venea dese ori pentru a întreține relații sexuale cu minora, chiar sub acordul mamei.

„În perioada ianuarie 2019 – decembrie 2019 a desfăşurat în mod constant raporturi sexuale, acte sexuale orale sau anale, cu persoana vătămată minoră T.I. (în prezent în vârstă de 15 ani), abuzând de poziţia sa recunoscută de încredere sau de autoritate asupra minorei precum şi de situaţia deosebit de vulnerabilă a acesteia ca urmare a situaţiei de dependenţă psihică şi materială”, se arată în rechizitoriu.