Showbiz

Țeapa luată de Dorian Popa la o spălătorie auto

Dorian Popa s-a arătat extrem de revoltat pe rețelele de socializare, după ce nemții au vrut să-l păcălească și să îl facă să plătească mai mult. Aflat în vizită la fratele său care locuiește în Germania, influencerul a vrut să își spele bolidul de sute de mii de euro, dar a avut parte de o experiență cu gust amar.
Băi, frațlor, eu o să fiu cât de sincer se poate cu voi și-am să vă povestesc și bunele și relele, pentru că, în primul rând, vreau să ne dăm seama că, totuși, România nu e așa neagră pe cum o considerăm noi.

Fiți atenți, am venit în mall în Frankfurt să spăl mașina, unde am mai spălat mașina – GLE-ul, aum doi ani – când claxona, cu pielea albă, cu nu știu ce. Tot neagră era și aia, pentru că nu ies din țară cu colantul, și ajung la băieți, le zic ‘dom’le, uite așa, e mică, vă rog eu, cât se poate de repede, mergem la mall și ne întoarcem’”, a povestit Dorian Popa.
Pentru că nu i-a venit să creadă că acela este prețul real, a decis să consulte lista de prețuri, moment în care a realizat că suma care i-a fost cerută nici nu există printre ofertele spălătoriei.

Ce credeți că îmi spun? 400 de euro un spălat, în condițiile în care eu am spălat acum doi ani cu 100 de euro și în condițiile în care mă gândeam că nu are cum să fie chiar 400, indiferent cât de Germania și de mall este. Și ce credeți că am făcut? Am filmat pe vlog și după ce am filmat pe vlog mi-a venit ideea aia de român inteligent și am zis: ‘Bă, mă duc să văd lista de prețuri’.

Top seller-ul, deci pachetul top seller, era 100 de euro – se numea gold, platinum se numea și costa 200 de euro și era mai rar cumpărat, probabil, black edition – 300 de euro, iar 400 nu exista nicăieri”, a adăugat Dorian Popa.

sursa