Actualitate

Tentativă de Jaf Eșuată: Tânăr de 17 Ani Prins În Flagrant la ATM-ul unei Bănci din Sectorul 1

Un incident de tentativă de jaf a avut loc în Sectorul 1 al Capitalei, unde un tânăr în vârstă de 17 ani din Mironeasca, județul Iași, a fost prins în flagrant în timp ce încerca să fure bani dintr-un bancomat în cadrul unei sucursale bancare scrie realitatea.net

Evenimentul s-a petrecut în noaptea de joi, iar polițiștii au intervenit rapid la sesizarea societății de pază.

Potrivit informațiilor preliminare, tânărul a pătruns în incinta băncii prin spargerea unui geam, iar în momentul controlului corporal asupra sa au fost găsite un ciocan, o șurubelniță și două perechi de ciorapi. Se pare că individul a încercat să forțeze deschiderea casetei cu bani din ATM, însă a eșuat în tentativa sa.

Alerta a fost dată de agenții de pază și dispeceratul video, iar un polițist aflat în patrulare a reacționat imediat. Alarma de efracție s-a declanșat în momentul în care tânărul nu a reușit să deschidă caseta bancomatului.

„La data de 28.12.2023, ora 23:20, în timp ce un polițist din cadrul Secției 5 Politie se afla în patrulare pe Soseaua Chitila, nr. 101, în dreptul Libra Bank, a fost sesizat direct de agentul de pază al firmei cu privire la faptul că în interiorul băncii se află o persoană”, precizează comunicatul poliției.

Tânărul a fost prins și imobilizat de polițiști, iar cercetările continuă pentru a stabili toate detaliile acestui incident de tentativă de jaf eșuat.