Advertoriale

Top 5 schimbări pe care le putem face primăvara, pentru o stare de bine

Poză de Borabelle * pe Pexels.com

Primăvara este anotimpul schimbărilor, natura se transformă, revine la viață. Deși asistăm la un spectacol de culoare minunat, cei mai mulți dintre noi resimțim așa numita astenie de primăvară. Pentru a fi într-o formă mai bună, putem să luăm și noi parte la schimbare. 

Iată un top a 5 schimbări, care ne fac să ne simțim mai bine în perioada asteniei de primăvară

  • Schimbarea alimentației

Alimentația are un rol foarte important asupra sănătății întregului organism și totodată asupra unei bune stări psihice, iar acesta este un lucru dovedit. Așadar, înlocuiește dieta hipercalorică din perioada iernii cu dietă de primăvară, consumă multe legume, fructe și proteine de bună calitate, în combinația benefică. Este anotimpul legumelor timpurii, pline de vitamine și minerale. 

  • Schimbarea vestimentației și a accesoriilor

Atunci când se schimbă sezonul și primăvara își face cât mai simțită prezența, trebuie să aruncăm o privire asupra garderobei noastre, să o reorganizăm, să punem sus hainele groase de iarnă. După ce analizăm și noile tendințe ale modei și facem un inventar al șifonierului, putem să decidem ce mai avem de achiziționat. O ieșire la shopping cu siguranță te va face să te simți mai bine. 

Pentru haine noi este nevoie și de accesorii noi, de asemenea în pas cu moda și potrivite vestimentației: eșarfe, curele, bijuterii, mănuși scurte.

Pentru că telefonul face parte din viața noastră și îl purtăm mereu cu noi, trebuie să avem grijă și de aspectul acestuia. Așadar putem achiziționa noi accesorii, care să fie atât utile, cât și plăcute: huse de protecție, căști audio, boxe, încărcătoare, suporturi, pandantive etc. Se găsesc o multitudine de modele de gadgeturi, din care poți alege în funcție de stilul tău și în funcție de modelul telefonului bineînțeles. Găsești online, pentru telefoanele Samsung de exemplu, husele de S24 de pe brandgsm.ro – alege din varietatea de modele, de cea mai bună calitate, ceea ce ți se potrivește cel mai bine. Având toate lucrurile după propriul plac, sigur te vei simți bine în pielea ta.

  • Schimbarea coafurii

Un look fresh sigur contribuie la starea de bine. Pentru o primăvară plină de culoare, alege coafura care să te pună în valoare. Un păr îngrijit și aranjat are un rol important în crearea unui aspect impecabil.

  • Schimbarea parfumului

Unele persoane spun că există parfumuri pe care le poți folosi în funcție de anotimp. Odată ce vremea se încălzește, am avea nevoie de arome fresh. Poți ține cont de acest aspect sau poți folosi parfumul preferat, care să-ți învioreze simțurile.

  • Schimbarea programului zilnic

Pentru că ziua se mărește, poți petrece mai mult timp în aer liber. Include în programul zilnic activități fizice variate, precum mers cu bicicleta, plimbări în aer liber sau în weekend, drumeții la munte, împreună cu prietenii. Este demonstrat că sportul induce o stare de bine fizică și mintală.

 

Așadar, inspiră-te de la primăvară și adu și tu schimbarea în viața ta, alege ceea ce te face să te simți bine, fă-ți micile plăceri. Ai grijă de corpul și de sufletul tău.