Extern

Tragedie: Tânără de 16 ani, sfârșit tragic după ce a urmat sfaturile prietenilor

Tânără de 16 ani, sfârșit tragic după ce a urmat sfaturile prietenilor. Ce pastile i-au recomandat și cum au trimis-o la o moarte sigură.

O adolescentă în vârstă de 16 ani și-a pierdut viața într-un mod tragic după ce a luat pastile la recomandarea prietenilor scrie romaniatv.net

Layla Khan, confruntată cu dureri menstruale intense, a ales să urmeze sfatul apropiaților, care i-au indicat să ia pastile contraceptive. Neștiind că acestea nu erau potrivite pentru problema ei, tânăra a ajuns să aibă parte de un final devastator.

Începând tratamentul pe 25 noiembrie, Layla a luat contraceptivele fără consultarea unui specialist, bazându-se doar pe sfaturile prietenilor. După doar 10 zile, au apărut primele simptome alarmante.

La 5 decembrie, adolescenta a început să resimtă greață și dureri de cap severe. Starea ei s-a deteriorat rapid, culminând cu prăbușirea în propria locuință.

Părinții au descoperit-o și au solicitat de urgență intervenția medicală. În spital, s-a constatat că Layla avea un cheag de sânge pe creier, rezultat al administrării neadecvate a pilulelor contraceptive. O intervenție chirurgicală urgentă a fost efectuată, dar, din păcate, tânăra a decedat la scurt timp după operație.

Tragedia ilustrează pericolul automedicației și importanța consultării medicului înainte de a lua orice tratament, chiar și în cazul pastilelor aparent inofensive.