Actualitate

Trăsătura de caracter care te dă de gol. Cum recunoşti ce zodie este?

Fiecare zodie este unică în felul ei. Dacă eşti Balanţă, Gemeni sau oricare altă zodie există o anumită trăsătură de caracter care te dă de gol. Iată care sunt acestea:
1. Berbec
Dacă ai în jurul tău o persoană agitată, căreia îi place să facă foarte multe lucruri deodată şi să fie mereu în mişcare, trebuie să ştii că este un berbec. Berbecii au cea mai mare energie şi au o dorinţă foarte mare de a face lucruri.

2.Taur
Îi place să mănânce şi este în mare parte o persoană conservatoare? Este zodia Taur! În plus, dacă este şi foarte calm şi seriozitate, te-ai convins, e taur!

3. Gemeni
Născuţi pentru a vorbi şi pentru a ajuta pe toată lumea. Aceste două trăsături sunt predominante zodiei gemeni. Dacă te ajută indiferent de situaţie şi circumstanţe, acesta este zodia gemeni.

4. Rac
Familist convins, nu intră în discuţie infidelitatea şi mai ales lucrurile neserioase. Este devotat unei singure persoane toată viaţa şi nu întoarce deloc capul pe stradă după alte fuste! Îl recunoşti foarte uşor după seriozitatea cu care tratează lucrurile.

5. Leu
Oglinda este făcută pentru ei. La fel şi lumina reflectoarelor şi covorul roşu. Le place să fie în centrul atenţiei şi să primească laude zi de zi. Îl recunoşti după felul în care se admiră în oglindă şi mai ales după faptul că nu se mai dezlipeşte de ea!

6. Fecioară
Cu capul în nori şi aiurit, mereu pus pe şotii şi cu ceva să pună la cale. Foarte manipulatoare, reuşeste pe oricine să facă să spună ca ei şi mai ales să facă lucrurile precum îşi doresc ei. Îşi urmăresc cu grijă scopul şi nu ratează nicio ocazie de a mai avansa spre ceea ce-şi doresc.

7. Balanţă
Balanţa este născută pentru a vorbi şi pentru a râde. ea e perfectă în grupul de prieteni, fiindcă este o prezenţî caldă şi calmă care bindeispune pe toată lumea. Ţine-o aproape!
8. Scorpion
Perseverenţi şi orgolioşi, scorpionii nu lasă niciodată de la ei. Chiar dacă ştiu că ei au greşit, niciodată nu-ţi vor recunoaşte acest lucru. Vor aştepta cuminţi să îi cauţi tu.

9. Săgetător
Această zodie este foarte permisivă, acceptă orice li se întâmplă şi mai ales te acceptă cu orice defect ai avea. Au un grup foarte mare de prieteni cu care se înţeleg minunat. Această zodie evită cu toată voinţa să nu se certe.

10.Capricorn
Foarte sensibili şi timizi, capricornii se tem de tot ceea ce înseamnă viaţa. Aceştia nu sunt niciodată pregătiţi pentru ceea ce li se întâmplă, dar se adaptează cu uşurinţă.

11.Vărsător
O recunoşti după aspiraţiile înalte pe care le are şi după hotărârea de care dau dovadă. Mereu impun respect şi nu acceptă ca cineva să îi înjosească.

12.Peşti
Zodia cea mai schimbătoare a zodiacului, acum îţi spune da, apoi îşi zice ba. Niciodată nu vei putea avea un răspuns sigur de la această zodie, deoarece niciodată nu poate fi hotărîtă asupra unui subiect. Se gândeşte şi râzgândeşt de 10 ori înainte.

Spynews.ro