ActualitateSocial

Horoscop: Când ÎNCETEAZĂ fiecare zodie să iubească

Se spune că iubirea învinge totul, însă există situaţii în care sentimentele nu pot depăşi unele bariere în relaţia cu persoana iubită.

Fiecare zodie în parte are un prag dincolo de care încetează să mai iubească, iar partenerii lor ar trebui să cunoască foarte bine aceste limite şi să nu le încalce.
Berbec

Fiecare zi este pentru aceşti nativi o nouă luptă, o nouă şansă de a cuceri noi orizonturi. Sunt dispuşi să lupte până la ultima suflare, însă totul până la trădare. Dacă simt că te-au cucerit şi le-ai trădat încrederea, vor renunţa pentru totdeauna la tine, pentru că preferă mereu o luptă dreaptă.

Taur

Deşi curajoşi şi puternici, Taurii sunt, totuşi, uşor de rănit în relaţia cu cei dragi. Firi sensibile, au nevoie de critici constructive, făcute în mod creativ şi cât mai blând cu putinţă. Oricât de puternice ar fi sentimentele unui Taur pentru tine, vor păli în faţa unor insulte repetate şi a criticilor dure.

Gemeni

Maeştri ai jocurilor, de cuvinte şi nu numai, nativii Gemeni nu sunt tocmai persoana potrivită pentru o cursă de-a şoarecele şi pisica. Semn zodiacal înzestrat cu un intelect strălucit şi abilităţi de comunicare excelente, nativul Gemeni îşi va da seama imediat că încerci să-l atragi într-un joc, iar acesta este sfârşitul relaţiei voastre. Din momentul în care îşi dă seama că încerci astfel de tertipuri va face tot posibilul să te ajute să pici în propria capcană.

Rac

Atenţia de care are nevoie nativul Rac într-o relaţie este esenţială pentru a menţine echilibrul în cuplu. Siguranţa emoţională este singura fără de care acest semn zodiacal posesiv nu poate funcţiona. De îndată ce dai semne că nu meriţi dragostea şi încrederea lui, senzaţia de abandon va deveni pe zi ce trece mai pregnantă, până când relaţia voastră se va răci definitiv.

Leu

Aprecierea celor din jur este vitală pentru nativii din zodia Leului. Aşadar, încearcă pe cât posibil să nu atingi subiecte sensibile în public şi cu atât mai mult evită să îl faci să se simtă nesigur. Adevărul este esenţial în relaţia cu nativul Leu, aşa că lasă-l să te vadă cu bune şi rele, fiindcă nu te va putea iubi dacă nu ştie exact cine eşti cu adevărat.

Fecioară

Maeştria ai criticilor şi adevărului, nativii din zodia Fecioarei sunt extrem de buni observatori şi nu lasă niciun detaliu să treacă fără a fi analizat în profunzime. Aşadar, gândeşte-te de două ori înainte să minţi o Fecioară, pentru că momentul în care te prinde cu cioara vopsită este punctul final al relaţiei voastre.

Balanţă

Diplomaţi şi iubitori de pace şi bună înţelegere, aceşti nativi vor căuta cu orice preţ să dezamorseze conflictele. Dacă reuşeşti, însă, să te pui de-a curmezişul şi să împiedici Balanţa să îşi găsească pacea interioară şi echilibrul, ei bine, sunt şanse mari ca sentimentele acestui nativ pentru tine să pălească extrem de repede.

Scorpion

Sinceritatea este una dintre calităţile pe care Scorpionii le caută la partenerul de cuplu. Este capabil să gestioneze adevărul, aşa că nu îi ascunde absolut nimic acestui nativ sau vei avea de suferit. Desigur, un alt aspect important face referire la încercarea de a-l depăşi pe plan intelectual. Ai grijă să nu-l faci să se simtă inferior, pentru că relaţia de cuplu va avea de suferit.

Săgetător

Ce să nu faci dacă nu vrei ca relaţia cu un Săgetător să se încheie brusc? Ei bine, dacă reuşeşti să îi desfiinţezi optimismul şi atitudinea pozitivă, relaţia e ca şi încheiată. Aceşti nativi sunt ambiţioşi şi pozitivi şi au nevoie de cineva care să aibă încredere în viziunea şi integritatea lor. Dacă l-ai făcut să se îndoiască de propriile forţe, aşteaptă-te să îţi spună adio!

Capricorn

Aceşti nativi îşi doresc relaţii de prietenie şi amoroase pe termen lung, aşa cum fac şi pe plan profesional. Dacă te admiră pentru ceea ce eşti şi ceea ce faci, atunci te va iubi cu siguranţă. Singurul mod în care poţi pierde afecţiunea unui Capricorn implică tendinţa de a te da bătut. Dacă eşti genul care nu se dă peste cap înainte de a renunţa, nativul Capricorn nu te va ţine prea mult prin preajmă.

Vărsător

Nativul Vărsător apreciază originalitatea şi diversitatea. Se bucură teribil când descoperă ceva nou şi inedit despre persoana iubită şi va înceta să se mai implice în relaţie atunci când partenerul se transformă într-o copie ieftină a standardelor societăţii în materie de frumuseţe, idei, îmbrăcăminte şi nu numai. Pierde-ţi identitatea şi Vărsătorul te va lăsa cât ai zice peşte.

Peşti

Sensibilitatea îi face pe nativii din zodia Peştilor să caute o sursă de inspiraţie în persoana partenerului de cuplu. Aşadar, momentul în care îţi piezi capacitatea de a-l motiva pe nativul Peşti este şi clipa în care poţi considera că relaţia voastră este pe ducă.

Feminis.ro