Actualitate

Ultima persoana care a DORMIT la Gheorghe Dinca a vorbit! De ce nu l-a mai primit in casa

Detalii noi ies la iveala in cazul criminalului din Caracal care sustine ca le-a ucis pe Luiza si Alexandra, fete luate la ocazie.

Ultima persoana care a dormit la Gheorghe Dinca a vorbit. Este vorba despre un barbat care a dormit in casa criminalului din Caracal pana marti. Acesta ar fi locuit timp de 2 saptamani in curtea criminalului, ajutandu-l la diverse treburi.

Barbatul sustine ca a plecat in ziua respectiva, marti, din oras, deoarece avea o inmormantare la care trebuia sa participe. Barbatul sustine ca a dormit in curtea lui Gheorghe Dinca deoarece il ajuta la mai multe treburi.
Ultima persoana care a dormit la Gheorghe Dinca
I-a povestit ca o persoana apropiata i-a murit si i-a spus ca trebuie sa participe la inmormantare. Barbatul s-a intors inapoi la Dinca joi, la ora 19. In ziua cand s-a intors, ziua in care Alexandra Macesanu a fost ucisa, Gheorghe Dinca nu l-a mai primit in curte.

„Am dormit până marţi la el acolo, două săptămâni, într-un şopron. Am plecat apoi la o înmormântare. Joi pe la ora 19:00 am fost acolo. A venit la poartă şi l-am întrebat, mă nea George, mâine ce facem, că avea nişte fân strâns în spate. A zis du-te şi ia mâncarea de la cantină şi mă mai cauţi după 4. Mi-a zis că vineri dimineaţă are nişte treburi în oraş”, a declarat bărbatul

sursa