Actualitate

Un bărbat a fost lovit mortal de o mașină, pe o trecere de pietoni

Un bărbat în vârstă de 53 de ani a fost accident mortal, joi seară, în Pitești, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. Primele cercetări arată că șoferul mașinii, un tânăr de 21 de ani, nu a acordat prioritate, iar pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Un bărbat a fost lovit mortal de o mașină, în Pitești, pe o trecere de pietoni

„Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Piteşti s-a stabilit că un tânăr de 21 de ani din Piteşti, care conducea un autoturism dinspre Bradu către centru, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui bărbat de 53 de ani, din Piteşti, care s-ar fi angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal”, se arată în comunicatul de presă transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, care a precizat că accidentul rutier s-a produs în cartierul Craiovei, potrivit Agerpres.

IPJ Argeș a menționat că bărbatul în vârstă de 53 de ani a fost găsit inconștient, iar paramedicii nu l-au mai putut resuscita.

Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

sursa