Actualitate

Un bucureștean s-a ales cu o amendă uriașă pentru că a lăsat …

Un bărbat de 44 de ani din Sectorul 6 a fost sancționat cu o amendă contravențională în valoare de 2.000 de lei de către polițiștii locali pentru că și-a lăsat gunoiul în grădina din fața blocului său.
Nu puteți arunca gunoiul pe domeniul public crezând că nu vă vede nimeni!”, a atenționat Primaria Sectorului 6, relatând incidentul într-o postare pe Facebook.

Bărbatul a fost pus să-și ia gunoiul din fața blocului și să lase spațiul verde curat
Bucureșteanul din Sectorul 6 își renovează apartamentul, iar molozul rezultat l-a pus în saci, pe care i-a lăsat în grădina din fașa blocului. Bărbatul nu a fost observat de către vecini, însă o echipă de polițiști locali aflată în patrulare în zonă a văzut mormanul de moloz și a intrat în bloc, pentru identificarea făptașului.
Așadar, în cazul în care vă renovați apartamentul și aveți de aruncat moloz, sau dacă vreți să scăpați de canapeaua veche ori de alte obiecte mari, sunați la Urban (021.413.91.15) și comandați preluarea lor. Un echipaj va veni să le ridice în ziua stabilită, contra cost.

Tariful este de 13 lei pe sac de moloz, 7 lei pe sac de deșeuri textile sau material vegetal și 130 de lei pentru colectarea de mobilier, saltele, ambalaje mari (maximum 3 mc). Sacii se pot cumpăra și online (www.urbansa.ro/magazin), în prețul lor fiind incluse colectarea și transportul.

Atenție! Aruncarea gunoaielor pe domeniul public se sancționează cu amendă cuprinsă între 2.000 și 5.000 de lei”, a precizat Primăria Sectorului 6.

sursa