Actualitate

Un barbat s-a masturbat in liftul blocului, acesta a agresat o tanara de 20 de ani: “Liftul blocului cu interfon nu e un loc public”!

O tanara romanca de 20 de ani sa reintors in tara din Franta, unde a intalnit un obsedat sexual masturbandu-se intr-un lift din Bucuresti, relateaza www.libertatea.ro.

“O persoană necunoscută de sex bărbătesc a intrat în liftul în care se afla aceasta, moment în care cel în cauză şi-a dat jos pantalonii şi a început să se masturbeze în faţa persoanei vătămate”
Dosarul penal Nr. 4150/P/2017

  • Anchetatorii au încadrat agresiunea sexuală la “ultraj contra bunelor moravuri”, pentru care e nevoie de un spațiu public.
  • Și, apoi, au spus că scara și liftul nu sunt spații publice, “deoarece blocul era prevăzut cu interfon”.
  • Au tras concluzia că “fapta nu e prevăzută de legea penală”, adică masturbarea în lift nu e infracțiune dacă liftul e într-un bloc cu interfon și „nu au fost de față două sau mai multe persoane la săvârșirea faptei”!
  • Pe acest raționament, agresiunea sexuală din 11 iunie 2017 a fost clasată pe 6 iunie 2018 și, acum câteva zile, victimei i-a fost trimisă înștiințarea!
  • Azi, Libertatea publică documentele.

“Fapta nu este prevăzută de legea penală, deoarece lipseşte trăsătura esenţială a infracţiunii, respectiv tipicitatea obiectivă a faptei, care presupune corespondenţa dintre fapta concretă săvârşită de o persoană şi elemente de natură obiectivă stabilite de legiuitor”.
“Fapta nu a fost săvârşită în public, aşa cum această noţiune este definită la art. 184 C.P., întrucât liftul din scara blocului respectiv nu este totdeauna accesibil publicului, deoarece blocul era prevăzut cu interfon şi nici nu au fost de faţă două sau mai multe persoane la săvârşirea faptei sesizate”.
Astăzi, predatorul sexual e liber, iar Emilie a plecat din România.