Actualitate

Un Scuterist de 36 de Ani a Pierdut Viața într-un Accident Cumplit

O noapte care trebuia să fie una obișnuită s-a transformat brusc într-o tragedie pentru comunitatea din Borșa. Un accident grav de circulație a avut loc aseară, soldându-se cu decesul unui bărbat în vârstă de numai 36 de ani, care își pierduse viața într-o clipă.

Conform informațiilor preliminare, bărbatul circula pe un motociclu, mai precis un scuter, pe străzile liniștite ale orașului. Din păcate, într-o fracțiune de secundă, totul s-a schimbat. A părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune violentă cu un stâlp din rețeaua de energie electrică, fiind aruncat într-un gard în urma impactului devastator.

Apelul la numărul de urgență 112 a fost făcut la ora 19:58, iar polițiștii din Borșa au intervenit rapid la locul tragediei, pe strada Rotundului. Primele verificări au arătat că bărbatul a pierdut controlul direcției, iar consecințele au fost cumplite.

Victima, în vârstă de doar 36 de ani, a fost transportată de urgență la spital, însă medicii nu au putut face nimic pentru a-i salva viața, acesta fiind declarat decedat în urma rănilor grave suferite în accident.

Un detaliu și mai tragic a ieșit la iveală în urma investigațiilor: în momentul impactului, scuteristul nu purta cască de protecție, ceea ce ar fi putut face diferența între viață și moarte într-o astfel de situație.

Autoritățile au demarat o anchetă amănunțită pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragicul accident. Cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar responsabilitatea pentru această tragedie va trebui să fie stabilită în mod clar.

Polițiștii atrag atenția asupra importanței respectării regulilor de circulație, mai ales pentru conducătorii de vehicule pe două roți. Siguranța trebuie să fie mereu pe primul loc, iar prudența și respectul pentru regulile de circulație pot preveni astfel de tragedii inutile în viitor.

sursa vasiledale.ro