Actualitate

Un tânăr a zburat cu BMW-ul peste un sens giratoriu și s-a oprit într-un zid

Un tânăr de numai 19 ani, din județul Neamț, s-a urcat beat la volan, pe străzile din Brașov, provocând un accident grav.

Băiatul de 19 ani s-a urcat la volan după ce a consumat băuturi alcoolice. Aflat pe străzile din județul Brașov, acesta nu a observat un sens giratoriu și a reușit să traverseze cu mașina spațiul verde al rondului și s-a oprit în zidul unui imobil scrie romaniatv.net.
Conform polițiștilor, tânărul avea o alcoolemie de 0,78 în aerul expirat, pe numele lui fiind deschis un dosar penal.
Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, accidentul a avut loc sâmbătă dimineața, în intersecția dintre străzile Saturn și Zizinului din municipiul Brașov.

La volanul autovehicului a fost identificat un tânăr în vârstă de 19 ani, domiciliat în județul Neamț, despre care s-a stabilit, în urma testării alcoolemiei din aerul expirat, că se află sub influența alcoolului, având o alcoolemie de 0,78 mg/l. În cauză, față de probatoriul existent, polițiștii au întocmit dosar penal, în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de cinducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, dosarul fiind instrumentat sub coordonarea unui procuror de caz, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, a transmis IPJ Brașov.