Actualitate

Un tanar in scaun cu rotile a asteptat ore intregi in fata „palatului” lui Gigi Becali de Sfantul Andrei!

Un tanar in scaun cu rotile a asteptat ore intregi in fata “palatului” lui Gigi Becali de Sfantul Andrei!Impresionant! Un tanar in scaun cu rotile a asteptat ore intregi in fata „palatului” lui Gigi Becali de Sfantul Andrei! E cel mai mare fan al latifundiarului!”A facut si Zavoranca pomana, dar nu se compara cu Nea Gigi”
Actele de generozitate ale lui Gigi Becali nu mai sunt un secret pentru nimeni. Latifundiarul din Pipera s-a dispensat de milioane de euro in scopuri caritabile si spune ca nu i-a parut rau nici macar o secunda.
Finantatorul echipei Steaua este probabil cel mai activ filantrop din Romania. Nu trece o zi fara ca milionarul sa nu faca vreun act caritabil.
Gigi Becali a construit zeci de biserici, a ridicat din temelii sate care fusesera inundate, a donat bani pentru copii bolnavi care aveau nevoie de tratamente si, nu in ultimul rand, a ajutat artisti si actori renumiti, ajunsi in saracie, care nu-si mai permiteau sa-si plateasca operatiile sau medicamentele necesare supravietuirii.
De departe insa, fetele bisericesti reusesc sa-l sensibilizeze cel mai mult pe protagonistul nostru. Indiferent ca ii cer o contributie pentru ridicarea unui locas de cult, pentru micuti orfani aflati in grija bisericii, preotii si calugarii nu sunt niciodata refuzati.
Recent, pe un frig crancen, de sfarsit de noiembrie, cativa calugari l-au asteptat ore intregi pe milionar in fata celebrului „palat” de pe Aleea Alexandru sa-i ceara ajutorul…Omul de afaceri nu a ajuns insa la vila din centrul Capitalei, asa ca barbatii s-au resemnat si au plecat.

Ei bine cum s-a oprit intemperia, pe trotuar, in fata portilor a aparut un tanar in scaun cu rotile.

„A facut si Zavoranca pomana, dar inca nu se compara cu nea Gigi. Mai are multe suflete de ajutat ca sa se compare cu dansul”, a spus barbatul in timp ce astepta, chiar de Sfantul Andrei, sosirea lui Becali.

Wowbiz.ro