Showbiz

Vedeta a fost dată afară din casă de iubitul ei, după ce a prins-o cu amantul

Cea mai cunoscută dansatoare din buric de la noi din țară și fosta iubită a celui supranumit ”Prințul țiganilor” a ajuns într-o situație uluitoare. Jasmine a fost nevoită să se mute din casă, cu tot cu mobilă și flori, după ce iubitul milionar a ”pus-o pe liber”, când ar fi aflat că l-a „tradus” cu cel mai bun prieten.
Potrivit informațiilor care au însoțit imaginile cu pricina, la scurt timp după ce iubitul milionar ar fi descoperit că Jasmine l-ar fi ”tradus” cu unul dintre cei mai buni prieteni, afaceristul ar fi pus piciorul în prag și i-ar fi dat ”ultimatum” dansatoarei, pentru a evacua apartamentul pe care i l-ar fi închiriat.
„Fosta” lui Leo de la Strehaia și-a chemat în ajutor menajera și s-a apucat să mute lucrurile din locuința.

”Zestrea” fostei dansatoare din buric pare să fie extrem de mare. Printre lucrurile pe care blondina le-a luat din apartament se numără câteva corpuri de mobilă, câteva ghivece cu flori, un uscător de rufe, dar și mai multe cutii și valize în care presupunem că și-a împachetat garderoba, una bogată.
Istoria pare că se repetă în cazul celebrei dansatoare din buric.

În urmă cu câțiva ani, la scurt timp după ce a ”rupt-o” definitiv cu Leo de la Strehaia, Jasmine a fost acționată în instanță de ”Prințul țiganilor”.

La acea vreme, Leo pretindea ca blondina să-i înapoieze o sumă mare de bani, pe care susținea că i-a investit în ea, în timpul relației.

Procesul nu s-ar fi finalizat din cauza lui Leo, care nu ar fi achitat unele taxe. Dacă, atunci, Jasmine a scăpat de tevatură, acum procesul cu iubitul milionar pare să fie cât se poate de serios.

sursa