Actualitate

Veste mare pentru Elena Udrea! Informațiile vin de la avocatul fostului Ministru!

Veste de ultima ora, Elena Udrea a primit informatii importante de la avocatul ei Victor Ciutacu, a venit cu decizia de ai oferi s-au chiar nu statutul de refugiat al Elenei Udrea, relateaza fanatik.ro.

Fostul ministru a primit  veste bombă! Veronel Rădulescu a vorbit în exlusivitate, în emisiunea lui Victor Ciutacu, despre statului de refugiat al Elenei Udrea.„Joi este şedinţa a comisiei, în cadrul tribunalului administritativ, pentru acordarea statutului de refugiat. Joi credem că se va pronunţa în mod pozitiv stabilind statutul.

Am şi informatii pozitive în acest sens.

În condiţiile în care ai fost condamnat de o instanţă compusa nelegal, iar asta o spune CCR”, a declarat Veronel Rădulescu, avocatul fostului ministru, la România TV.

De asemenea, jurnaistul Gustavo Fallas a explicay cum vor decurge lucrurile în Costa Rica și ce va urma pentru Alina Bica și Elena Udrea. Atât Udrea, cât şi Bica şi-au prezentat deja motivele pentru care vor să rămână în Costa Rica într-o şedinţă pe care au avut-o anul trecut. Acolo şi-au spus motivele şi argumentele pentru care vor să rămână aici.

Acum rămâne să vedem dacă cei din Comisie vor decide să le dea sau nu statutul de refugiat.

Prima dată le-au respins aceste cereri, dar Tribunalul Administrativ a decis să se reverifice aceste cazuri. Ce s-ar putea întâmpla dacă le respinge din nou?

Ei bine, au oportunitatea să facă din nou apel.

Ba mai mult, contează pe o avocată, Vanessa Leandro, care a făcut parte din biroul Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi din Costa Rica, deci ea cunoaşte foarte bine subiectul de refugiu, a declarat jurnalistul.