Showbiz

Veste trista pentru Alex Velea. Antonia a anulat concertul din cauza unor probleme de sanatate. Artista a facut o interventie chirurgicala!

Artista, Antonia, fiind cea mai controversata in lumea muzici din Romania, si cea mai iubita de romani, a fost nevoita sa isi anuleze concertul care trebuia sa fie la Constanta, din cauza unor probleme de sanatate, relateaza stirimondene.fanatik.ro.

Artista a anuntat fanii ca nu va mai participa la concert cu parere de rau, deoarece va face o interventie chirurgicala, si acest lucru o va retine sa urce pe scena un timp.

Mesajul a fost postat mai întâi pe pagina clubului din Constanța, unde artista urma să cânte în acest weekend.

”Din păcate, Antonia nu poate susține concertul programat pe data de 31 ianuarie la Fratelli Constanța din motive medicale.

Artista a trecut de curând printr-o intervenție chirurgicală care necesită repaos pentru 2 saptamani.

Concertul va fi reprogramat pentru o dată care va fi comunicată ulterior.” se arată în mesajul postat de Global Records pe pagina clubului unde artista trebuia să susțină un concert.

“Regret că nu mă pot întâlni cu publicul de la Fratelli Constanța pe 31 ianuarie, așa cum era stabilit, însă operația prin care am trecut de curând nu îmi permite să urc pe scenă de data aceasta.

Sper să ne vedem curand!”, a declarat Antonia în mesajul postat de organizatorii concertului.