Showbiz

Artista Antonia, nu este deloc bine. A publicat pe pagina de socializare: „Oare..mai exista?”

Chiar daca mereu este cu zambetul pe buze si fericita, se pare ca artista Antonia nu este deloc bine, iar asta se intampla din cauza ca aceasta a lasat un mesaj pe reteaua de socializare, care i-a facut curiosi pe fanii acestuia, relateaza spynews.ro.

Antonia are o relatie foarte frumoasa alaturi de Alex Velea, care acestia doi au doi copii atat de frumosi pe care ii iubesc enorm.

Dar cu toate astea, se pare ca artista nu este intr-un moment bun, se pare ca are parte de o dezamagire.

Nu vorbim despre o dezamăgire în dragoste pentru că relația sa cu iubitul merge ca pe roate, însă ar fi vorba despre o dezamăgire în prietenie, după cum întelegem nici postarea sa.

”Prieteni… oare?

Mai există <>?”, a scris Antonia într-o postare pe InstaStory.

Cântăreața nu a dat mai multe explicații referitoare la aceste cuvinte, însă așteptam să vedem dacă vor apărea în următoarele ore.

Vedeta este mereu deschisă și nu evită niciodată să nu dea cărțile pe față, iar asta s-a întâmplat și în urmă cu mai multe săptămâni, atunci când mai multe persoane i-au amenințat familia și i-au transmis acesteia mesaje jignitoare. Revoltată, artista a publicat mai multe filmulețe și s-a văzut extrem de deranjată de acest lucru, urmând ca ulterior mai mulți colegi de breaslă să o susțină.