Advertoriale

Vezi 5 sfaturi pentru brate uriase

Esti satul de a face antrenamente la sală și de a nu avea brațele uriase? Vezi că eforturile tale nu dau rezultate? Iată cele 5 reguli esențiale pentru a vă intensifica progresul!

Progresul intensificat apare datorita suplimentului danabol,fara acest supliment intensificarea muschiilor va fi mai lenta.

Totusi Pe langa danabol este  nevoie si de anumite cunostinte in domeniu sau sfaturi cel putin de la specialisti.

1 – lecție de anatomie
Când vorbim despre brațe, majoritatea oamenilor se gândesc imediat la biceps, dar nu uita că aceștia nu sunt singurii mușchi ai brațului.

Dacă veți cunoaște diferiții mușchi care alcătuiesc brațele și funcțiile lor, veți putea să alegeți mai bine exercițiile cele mai potrivite.

Veți putea să vizualizați mai bine munca musculară și să vă îmbunătățiți contracția voluntară, care este un element important pentru a face fiecare serie productivă.

Vei observa că tricepsul reprezintă mai mult de două treimi din volumul brațelor tale .

Prin urmare, ei sunt cei care dau aspectul masiv în brațele tale. Va trebui să vă antrenați tricepsul cel puțin la fel de tare și de des ca bicepsul dvs. astfel circumferința brațului dvs. să crească mai repede.

2 – Antrenează intens, dar scurt
Punctul cheie când doriți să stimulați creșterea mușchilor este să ieșiți din zona de confort pentru a incalzii mușchii pentru ai face mari.

Prin urmare, trebuie să căutați două lucruri: ridicarea grea și / sau mai multe repetări:
– Prin ridicarea grea, veți stimula fibrele rapide;
– Făcând mai multe repetări veți stimula mai mult fibrele lente.
Antrenamentul de tip piramidă va fi perfect potrivit pentru a vă permite să lucrați la diferite formate de muschi în același timp.
Atenție, nu trebuie să faci prea mult! Nu vă petreceți două ore antrenându-vă brațele, ar fi complet contraproductiv.

După ce le-ați stimulat intens, toată munca pe care o adăugați va fi inutilă sau, mai rău, ar putea fi contraproductivă prin adăugarea oboselii inutile. Acest lucru nu va întârzia doar recuperarea ta ci și, progresul tău!

3 – Diferite exerciții
O soluție bună pentru acest lucru este de a varia exercițiile în mod regulat . Într-adevăr, dacă faci întotdeauna același program și aceleași exerciții cu același număr de repetări și aceleași greutăți, brațele tale nu vor avea niciun motiv să crească.
Nu ezitați să schimbati aceste elemente la fiecare două sau trei luni.

Există câteva zeci de exerciții de antrenament de forță ,dar danabol are un rol important.

4 – Lucrați fiecare porțiune a mușchilor într-un mod specific
Bicepsul conține două porțiuni, în timp ce tricepsul conține trei.
Prin urmare, trebuie să aveți cel puțin două exerciții pentru biceps și trei pentru triceps pentru a lucra fiecare porțiune în cel mai eficient mod posibil.

5 – Utilizați tehnici de intensificare
După cum am menționat mai sus, trebuie să aveți un antrenament scurt, dar intens.

Pentru aceasta, tehnicile de intensificare pot fi utile pentru că vă permit să depășiți limitele obișnuite ale corpului vostru.

Dar ai grijă să nu folosești aceste tehnici la fiecare exercițiu al antrenamentului tău, altfel va deveni prea obositor și nu vei avea timp să te recuperezi de la o sesiune la alta.

Prin urmare, utilizarea tehnicilor de intensificare trebuie să fie punctuală și controlată, pentru a menține o recuperare bună și pentru a evita accidentarea.