Showbiz

Vlăduța Lupău și Adi Rus nu mai fac nuntă

Vlăduța Lupău și Adi Rus nu mai fac nuntă. Pentru că artista a rămas gravidă, ea și soțul ei au decis să amâne petrecerea de nuntă, ca într-un final, să nu mai aibă loc nicicând.

„În premieră îți spun că NU mai facem petrecerea de nuntă. Aveam două rochii pregătite, însă pe una dintre ele am modificat-o și am purtat-o la botez, tocmai de aia m-am îmbrăcat în alb în biserică, atunci când a fost taina botezului. Noi am avut atât cununia religioasă, cât și cununia civilă în 2019, iar asta, de fapt, este cel mai important. Să fii cununat în fața lui Dumnezeu!

Doar petrecerea am amânat-o… De ce?! Ne-am gândit că a trecut mult timp din 2019 până în 2022, practic patru ani, și dacă Dumnezeu ne-a dat un copil nu avea rost să mai facem și nuntă și apoi să-i facem lui botez. Ne-am concentrat pe evenimentul lui să fie unul extraordinar!

Și, până la urmă, nu am făcut vreun eveniment pentru bani, cum se practică în România… Am făcut ca să ne simțim noi bine și cei care ne sunt alături. De aceea am făcut o singură petrecere, și anume botezul”, a declarat Vlăduța Lupău