Social

11 semne că o fată te place și cum să acționezi după ce afli!

Nu cred că există bărbat care măcar o dată în viață să nu se fi întrebat, dacă are cumva vreo admiratoare secretă din rândul fetelor pe care le cunoaște sau dacă tipa pe care tocmai a cunoscut-o și cu care vorbește deja de 20 de minute îl place sau nu îl place.

Adevărul este că, o mare parte dintre bărbați nu reușesc să prindă semnalele emise de o femeie care vrea să le atragă atenția.

De ce unii bărbați nu reușesc să observe semnalele femeilor?
1. Au o experiență săracă în relaționarea cu femeile și, ca atare, nu înțeleg modul în care acestea comunică cu bărbații pe care îi plac.

2. Nu sunt atenți la ea. O tendință comună printre bărbați este că ignoră ceea ce femeia le spune, precum și limbajul ei corporal, în timpul acesta gândindu-se la ce să zică în continuare. Greșeală enormă!

3. Unele femei sunt fie prea subtile, fie prea directe. Când e prea subtilă nu poți sesiza semnalul, iar când e prea directă ai impresia că doar ți s-a părut, că a făcut o glumă sau că a vorbit ipotetic.

În acest articol îți voi spune care sunt principalele 11 semne ca o fata te place si cum sa procedezi dupa ce le-ai aflat. Așadar…

Cum îți dai seama că unei fete îi place de tine?
Practic, există două categorii de fete care trebuie luate în calcul atunci când urmărești semnalele emise de tipa pe care o bănuiești că i-ar plăcea de tine:

Fetele din cercul tău social
Fetele cu care vorbești pentru prima dată
În acest articol voi vorbi doar de semnalele emise de fetele din cercul tău social, urmând ca în articolul următor să-ți spun ce să urmărești la fetele cu care vorbești pentru prima dată.

Fetele din cercul tău social
Aici intră absolut toate fetele pe care le cunoști, indiferent că este vorba de fete din grupul tău de prieteni, prietene de-ale prietenilor, colegele tale sau chiar vecinele tale.

De exemplu, dacă colegei tale îi place de tine, iată ce ar putea face:

1. Îți acordă atenție

Atunci când unei fete îi place de tine, primul lucru pe care-l va face va fi să vorbească cu tine. Va vrea să te cunoască mai bine. Și asta o poate face numai într-un singur fel: vorbind cu tine și petrecând cât mai mult timp în preajma ta.

Va vrea să fie lângă tine. Chiar dacă vorbești cu prietenii tăi și nu prea o bagi în seamă, o vei vedea mereu lângă tine. Te va asculta cu interes, chiar dacă îi vorbești despre cum cresc buruienile.

2. Te sună și-ți trimite mereu mesaje, chiar dacă tu nu o faci niciodată

Nu are nicio importanță dacă tu nu o suni niciodată. Ea va găsi mereu un motiv să o facă.

Îți trimite mesaje cu textul „ce mai faci?” chiar dacă ultima oară ați vorbit acum două ore.

3. Te atinge

Probabil, acesta este cel mai important semn dintre toate. O femeie care nu te place va încerca să evite pe cât de mult posibil contactul fizic cu tine.

Deci, stă băgată în „sufletul tău” când pe canapea e suficient loc?

Te lovește în joacă când o tachinezi, faci o ironie sau o glumă mai deocheată?

Când mergeți pe stradă, se bagă în tine, își atinge mâna de mâna ta?

„Te perie?” Culege scame imaginare de pe tine?

Eu zic că-i place de tine.

4. Te întreabă dacă ai prietenă

O tipă care nu este interesată de tine, nu este curioasă dacă te vezi sau nu cu alte fete. Cel mai probabil nu te va întreba direct dacă ai prietenă, o va face mai subtil. De exemplu, va zice ceva de genul:

„Sper să nu se supere prietena ta că vorbești atât de mult cu mine.”

5. Face exerciții de admirație

Dacă când întorci capul, o surprinzi în mod repetat uitându-se la tine, este iarăși un semnal important.

6. Face eforturi în a îndrăgi lucruri care ție îți plac

De exemplu, dacă ție îți place formula 1, va încerca să discute cu tine despre formula 1, chiar dacă doar „Schumacher” e tot ce știe.

7. Se amuză cu prietenele ei pe seama ta, cu tine de față.

Deși la prima vedere pare o lipsă de politețe, în realitate e de bine.

8. Nu-ți vorbește de alți bărbați

Dacă nu-ți vorbește de fostul ei prieten sau nu menționează alți bărbați în discuții este iarăși un indicator destul de puternic.

9. Râde la absolut toate glumele tale

Acesta nu este un indicator pe care te poți baza tot timpul. Poate chiar ești amuzant sau poate e ea prea politicoasă. Dar, dacă vine în combinație cu cel puțin 4 indicatori descriși aici e semn bun.

De fapt, aici poți face și un mic test. Spune un banc sau fă o glumă care știi sigur că nu este deloc amuzantă. Dacă râde, înseamnă că e retardată. Nu, nu! A fost o glumă. ? Înseamnă că cel mai probabil te place.

10. Bate un apropo la o invitație

O femeie care să facă în mod direct o invitație în oraș unui bărbat? De obicei, nu prea se întâmplă.

În schimb, este posibil să facă o remarcă cu privire la planurile ei. De exemplu, poate să zică:

„A apărut filmul …x… și vreau să-l văd.”

La o asemenea afirmație, răspunsul tău trebuie să fie:

„Ce? Vrei să vezi filmul …x…? Ce coincidență…Și eu vreau să-l văd. Hai să mergem să-l vedem împreună!”

11. Îți face complimente

La fel ca și râsul la glume, complimentele făcute în mod repetat și în combinație cu alte semnale, ar trebui să-ți dea de gândit.

Cum să procedezi după ce afli?
Acum, indicatorii de mai sus nu te vor ajuta prea mult dacă nu testezi apele. Va trebui să acționezi. Practic, acesta este cel mai bun mod de a-ți da seama dacă într-adevăr îi place de tine.

Varianta #1. Ia-o de mână!
Dacă o fată te lasă să o ții de mână este mai mult decât evident că îi place de tine și astfel poți trece la pasul următor care, de regulă, este sărutul.

Cum să iei o fată de mână?

Cel mai natural mod de a o lua de mână este atunci când îi întinzi mâna pentru a o ajuta să se ridice de pe un scaun sau de pe o bancă.

Așadar, dacă stați undeva pe o bancă și urmează să plecați, ridică-te primul, apoi oferă-i mâna ca să o ajuți să se ridice.

După ce se ridică, pur și simplu, nu-i mai da drumul la mână și condu-o în direcția în care trebuie să mergeți ca și când nimic nu s-a întâmplat! Dacă rămâne cu tine de mână și nu-ți mai dă drumul, te-ai scos! E clar că te place și este momentul să nu mai pierzi timpul.

Varianta #2. Complimentele cu tentă sexuală
Complimentele cu tentă sexuală sunt prietenele mele cele mai bune. Le ador! Nici nu-ți poți imagina cât de utile sunt și cât de mult îți scurtează drumul către patul ei. Ai aici câteva, dar îți mai spun unul chiar acum.

Așteaptă momentul când zice sau face ceva mai „nesărat” și zi-i în joacă:

„Nu ești deloc cuminte. Dacă ai fi prietena mea, te-aș bate toată ziua la fundulețul ăla sexy! De fapt, ia hai să-l plesnesc eu chiar acum!” Timp în care ridici palma și te prefaci că vrei s-o pleznești peste fund.

Acum, există două posibilități:

Fie începe să râdă și te lasă „s-o bați la fund”, fie se rușinează sau are o reacție mai acidă. În acest ultim caz, sub nicio formă nu te scuza! Spune-i că așa flirtezi tu:

„Ce vrei să fac acum? Acesta e modul meu de a flirta. Dar nu-ți face griji, ești prea timidă pentru mine.”

Va trebui să te obișnuiești să ai acest gen de discuții cu femeile. În felul acesta va vedea că ești o persoană sexuală, ci nu un papă-lapte cu care crede că poate fi doar amică.

Dacă n-o deranjează, ba chiar te lasă „s-o bați la fund”, e perfect. Înseamnă că într-adevăr îi place de tine și e cazul să treci la pasul următor: invitație în oraș, sărut… depinde de situație.

Prin urmare, ideea este să faci ceva, să acționezi într-un fel sau altul. În caz contrar, ai toate șansele să o pierzi.

Acum, pentru ca o fată să-ți trimită semnalele descrise de mine mai sus, mai întâi trebuie să fie atrasă de tine. Și ca să atragi o fată trebuie să ai atitudinea potrivită, pentru că, vezi tu, femeile au tendințe; au tendința de a accepta unii bărbați și de a-i respinge pe alții.

De aceea am scris un ghid premium, „Abordare fără panicare – Cum să abordezi și să seduci orice femeie”, care te învață acel tip de atitudine care determină o femeie să fie atrasă de un bărbat.

În acest ghid, te învăț pas cu pas, ce atitudine să ai atunci când vorbești cu o fată, absolut tot ceea ce trebuie să faci pentru a aborda cu succes o fată/femeie, cum să continui discuția după ce ai abordat-o astfel încât să-i stârnești atracție, cum să-i obții numărul de telefon și multe altele.

Citeste mai mult aici.