Social

3 femei au agresat sexual un barbat

Gest iesit din comun, trei femei infierbantate, au agresat sesxual un barbat, a incercat sa-l dezbrace cu forta pentru a face amor cu el, iar un apel ciudat a fost dat la 112, iar pe fir era un angajat al carui firme era paznic si a observat toata scena din Arad, paznicul a vazut cum acest barbat a fost agresat de trei domnisoare, relateaza a1.ro.

„Un bărbat identificat ulterior, în vârstă de 43 de ani, din Arad, a fost deposedat prin lovire şi utilizarea unui aparat de electroşocuri de un portmoneu care conţinea suma de 150 de lei şi documente personale.

Autorii faptei, la momentul identificării victimei, au fost descrişi ca fiind trei persoane de sex feminin”, arată anchetatorii.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că autorii tâlhăriei sunt trei tineri, cu vârste între 19-22 de ani, din Arad, care, deghizaţi în femei, purtând ciorapi plasă, peruci şi machiaj, sub pretextul neachitării de către victimă a unor servicii, au bătut-o şi deposedat-o de bunurile pe care le avea asupra sa.