Actualitate

9 persoane, blocate în telescaunul din Vatra Dornei

Nouă persoane, printre care un copil, au rămas blocate duminică după-amiază în telescaunul din Vatra Dornei, au transmis reprezentanţii ISU Suceava.

Echipele de intervenţie au început procedura de coborâre a acestora. Din primele infrmații de vină pentru incident ar fi o defecţiune tehnică.

„Pompieri militari şi salvamontişti cu accesorii specifice şi s-a început procedura de coborâre a acestora. Sunt mobilizate şi efective ale Jandarmeriei Montane Vatra Dornei”, se precizează în informarea ISU Suceava.
Au intervenit pompierii militari cu o autospecială dotată cu echipament pentru lucru la înălțime și două ambulanțe SMURD B2 împreună cu echipaje de salvamontiști și jandarmi montani.

Jandarmeria Suceava a intervenit cu 5 efective de jandarmi și 2 auto (1 Dacia Duster și 1 ATV) din cadrul Postului de Jandarmi Montan Vatra Dornei.

„Nu este nimeni în pericol. Se intervine şi sperăm ca în scurt timp toate persoanele să fie coborâte. Vremea este bună, nu sunt probleme. Cel mai probabil a fost o defecţiune tehnică”, a declarat Alin Găleată, purtătorul cuvânt ISU Suceava.

sursa