Actualitate

Accident grav între un microbuz școlar și un autoturism

Accident grav între un microbuz școlar și un autoturism, în Covasna: 15 elevi, printre victime

Marți dimineața, un accident tragic a avut loc în județul Covasna, lăsând în urmă o situație de urgență și frământare. În incident au fost implicate două autoturisme și un microbuz școlar în care se aflau 15 elevi scrie realitatea.net

Potrivit informațiilor furnizate de Centrul Infotrafic din IGPR, evenimentul a avut loc pe DN11 Brașov-Târgu Secuiesc, în apropierea localității Albiș. Impactul dintre cele trei vehicule a generat o scenă de haos și dezastru.

În ciuda măsurilor de precauție, șoferul unui autovehicul a fost rănit în urma coliziunii. Acesta a fost evaluat medical la fața locului și, deși conștient, a suferit leziuni care necesită îngrijiri medicale de urgență.

Din păcate, printre victime se numără și 15 elevi aflați în microbuzul școlar implicat în accident. Situația lor medicală nu a fost încă clarificată în detaliu, dar intervenția echipajelor specializate este esențială pentru acordarea primului ajutor și transportul acestora la unitățile medicale competente.

Ca urmare a gravității evenimentului, traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri ale drumului pentru a facilita intervenția rapidă a echipajelor de urgență și a serviciilor specializate de salvare. Siguranța participanților la trafic este prioritară, iar măsurile luate au ca scop minimizarea impactului și gestionarea eficientă a situației.