Actualitate

Accident tragic în Hunedoara

Duminică seara, în localitatea Zeicani din județul Hunedoara, a avut loc un accident rutier înfiorător soldat cu decesul unui tânăr în vârstă de 28 de ani și rănirea altor două persoane scrie b1tv.ro

Mașina în care se aflau s-a răsturnat pe șosea, iar echipele de intervenție au fost chemate de urgență la locul tragediei.

Conform primelor informații, se pare că șoferul vehiculului a pierdut controlul volanului, iar mașina s-a răsturnat, ajungând în afara șoselei. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de polițiști și salvatori pentru gestionarea situației de urgență.

În interiorul mașinii răsturnate au fost găsiți doi bărbați, șoferul și pasagerul din dreapta, ambii cu răni ușoare. Din păcate, cel de-al treilea pasager, un tânăr de 28 de ani, se afla încarcerat pe bancheta din spate și nu prezenta semne vitale la momentul găsirii.

Autoritățile au deschis o anchetă penală pentru ucidere din culpă, iar cercetările sunt în desfășurare pentru a stabili cu exactitate circumstanțele producerii accidentului și eventualele responsabilități ale șoferului.