Scitech

Actualizarea completă a certificării de programare Python este actualizată cu 98%

Considerat unul dintre cele mai bune limbaje de programare pentru a învăța și deține în setul dvs. de instrumente, Python este eficient și puternic, folosește sintaxa simplă și respectă principiile de codare. De aceea, companii de top precum Microsoft, Cisco, Netflix și Google se bazează pe acesta pentru a construi funcționalități complexe fără cod complex.

Pachetul complet de certificare Python Bootcamp vă va ghida spre stăpânirea Python într-o manieră plăcută și captivantă. Profitați de această ofertă de timp limitat pentru doar 34,99 USD, adică 98% din acest pachet masiv de curs de 85 de ore, care vă va învăța cum să construiți programe, să analizați date și multe altele. Iată câteva dintre cele mai importante elemente incluse în acest pachet de bootcamp:

Python 3 Master Class pentru începători, adresat oricărei persoane cu puțină sau deloc experiență în codificare, dar care dorește să învețe Python de la zero
Aflați Python creând propriul joc similar cu Crossy Road sau Frogger
Creați 10 aplicații din lumea reală: Explorați puterea Python construind de fapt aplicații:
Construiți un generator de nume, un blocant cronometrat pentru URL-ul unui site web, o aplicație desktop bazată pe interfață GUI, un detector de mișcare webcam, un raclet web, un grafic financiar bazat pe browser interactiv, o aplicație web pentru colecționatorul de date, un serviciu web de geocodare.
Procesarea imaginilor cu Python: veți construi un editor de filtre foto care vă permite să creați filtre precum cele utilizate în Instagram și Snapchat
Minerirea datelor cu cursul Python folosind exerciții de știință a datelor din viața reală
Și multe altele …
Python are, de asemenea, o comunitate uriașă în întreaga lume, ceea ce face și mai ușor să înveți și să împărtășești codul.

Cu acest pachet Python Bootcamp, veți avea acces pe toată durata vieții la instrucțiuni de top de doar 34,99 USD. Acesta este cu 98% din prețul inițial al pachetului.