Scitech

Alegeți între un iPhone 12 și un Pixel 5? Iată ce ar trebui să luați în considerare

Google și Apple au lansat ambele un telefon 5G în 2020: mult așteptatele iPhone 12 și iPhone 12 Pro , iPhone 12 Mini și iPhone 12 Pro Max și Pixel 5 , pe care Google le-a prezentat alături de Pixel 4A 5G . Cele mai mari două diferențe dintre iPhone 12 și Pixel 5 sunt prețul și sistemul de operare.

Pricewise, aceasta nu este o luptă foarte corectă. În timp ce Pixel 5 de 699 dolari (599 lire sterline, 999 dolari SUA) este actualul flagship actual al Google, îi lipsesc multe dintre funcțiile premium pe care le-am așteptat de la mărci precum Samsung și Apple. ( Iată cum se compară în schimb Pixel 5 cu un iPhone 11 la un preț similar .) Structura prețurilor iPhone 12 este puțin mai complicată, deoarece Apple a lansat patru modele, iar prețurile variază între modelele deblocate și cele ale operatorului . Modelul de bază al iPhone 12 începe de la 799 USD (799 GBP și 1.349 USD), cu reduceri la operator, iar diferența de preț de 100 USD față de Pixel 5 nu este nimic de mirosit, mai ales că centurile se strâng în timpul pandemiei coronavirusului .
În ceea ce privește sistemul de operare, este puțin probabil ca cei care sunt conectați la ecosistemul iOS al Apple să se uite de două ori la un telefon Google. Și același lucru este valabil și pentru utilizatorii de Android. Dar dacă doriți să faceți o trecere de la iPhone la Android sau de la Android la iOS sau dacă doriți doar să vă goliți la confruntările telefonice, citiți mai departe comparând designul, camera, bateria și iPhone 12 și Pixel 5 performanţă.

Cu suport 5G, un aspect nou elegant, îmbunătățiri majore ale camerei, un ecran de ceramică și o performanță globală zippy, cel mai nou flagship Apple este o forță care trebuie luată în calcul. Patrick Holland al CNET a numit telefonul „o unitate completă” și a lăudat „frumusețea sa slabulară” – care amintește de designul iPhone 5. Nu numai că cei 12 au obținut un scor mai mare la testele de performanță decât orice alt telefon pe care l-am testat vreodată, dar este, de asemenea, unul dintre telefoanele noastre cu cele mai bune evaluări din toate timpurile. Pacat ca nu vine cu casti si adaptor de alimentare . Citiți recenzia noastră Apple iPhone 12 .

Am numit Pixel 3 „cel mai bun telefon Android din 2018”, dar impresia noastră despre Pixel 4 din anul următor și acum Pixel 5 au fost foarte asemănătoare: cameră rece, dar nu pentru acel preț. Cu toate acestea, adepții Google vor aprecia multitudinea de bunătăți incluse în cel mai recent Pixel, cum ar fi un afișaj de 90Hz, o baterie mai mare și câteva trucuri de fotografie de calcul. Și dacă vrei 5G cu 100 USD mai puțin, Pixel 5 te acoperă. Citiți recenzia noastră Google Pixel 5 .
sursa