Showbiz

Andreea Bălan: „Am doi copii de crescut singură”

Andreea Bălan a spus că are grijă de bani și îi pune mereu „la saltea”. În acest fel nu ajunge niciodată fără bani, iar acest lucru este important.

Îi țin la saltea. Nu se știe niciodată. Nu este o glumă. Îi țin în bancă, pentru că trebuie să ai tot timpul. Vin vremurile grele, iar eu am doi copii de crescut singură. Nu din YouTube, din concerte, din publicitate și din televiziune”, a declarat Andreea Bălan

Iubirea nu are legătură cu căsătoria. Poți să iubești oricând. Eu iubesc tot timpul, sunt într-o iubire profundă. Iubesc viața”, a mai spus cântăreața.

De-a lungul timpului a participat la multe emisiuni, unde s-a făcut remarcată și pentru care, desigur, a primit sume considerabile.

De pildă, a câștigat emisiunea Dansez pentru tine, de mulți ani este în juriul de la Te cunosc de undeva, iar recent a fost finalistă la America Express, unde se crede că participanții ar fi luat cam 1000 de euro pentru fiecare etapă, scrie click.ro.

În ceea ce privește proiectele legate de muzică, artista ar cere 2.500 de euro pe oră la un concert. Pentru o cântare la nuntă, ar cere 10.000 de euro, potrivit sursei citate mai sus.

sursa