Actualitate

Aparate anti pasari

Aparate anti pasariUnele pasari salbatice, precum ciorile, porumbeii, vrabiile sau ciocanitoarele pot dauna locuintei si culturii dumneavoastra cand acestea isi fac cuibul prin apropiere sau chiar pe casa. Galagia lor polueaza fonic iar excrementele lor pot distruge suprafete intregi.

Porumbeii in speciali sunt cunoscuti pentru faptul ca sunt o specie de pasari foarte murdara si pot purta boli care se transmit la oameni. De aceea, este bine sa aveti o atitudine precauta fata de acesti daunatori si sa nu ii lasati sa umble liberi langa dumneavoastra. Cu toate acestea, aveti o gama diversificata de metode din care puteti alege pentru a scapa de aceste animale, fara eforturi mari din partea dvs.
Care sunt cele mai eficiente alegeri de aparate de alungat pasari ?
Daca doriti un rezultat pozitiv si pe termen lung, fara a dauna pasarilor sau a le atinge, o puteti alege intre un aparat cu ultrasunete sau un aparat ce reproduce sunete de pasari pradatoare.
Aparatul cu ultrasunete
Acest aparat anti pasari dispune de un design ergonomic si portabil, astfel incat el poate fi instalat nu numai in casa, cat si in gradina, chiar daca in apropiere nu exista o sursa de curent. Alimentarea lui se face pe baza de baterii AA, raza de actiune este de 100 mp in exterior iar frecventa pe care functioneaza este de la 16 pana la 60 kHz.
Este important sa va asigurati ca dispozitivul nu este orientat in jos, ci intr-o directie astfel incat sa protejeze zona pe care o doriti ferita de pasari. In cazul in care aveti o gradina cu vegetatie mai multa, veti avea nevoie de doua aparate, pentru o protectie maxima.
Aparat anti pasari ce reproduce sunete
Acest detector capteaza orice miscare pe o distanta de 8 m, la un unghi de 120 grade. El este ideal pentru alungarea oricarei specii de pasari din gradini, ferme, curti si alte zone in aer liber, fara a polua mediul inconjurator.

Dispozitivul prezinta si un LED care porneste automat pe timpul noptii si functioneaza simultam cu emisia sunetelor.
Inainte de a-l pune in functiune, asigurati-va ca bateriile sunt incarcate 100%. Alcatuirea sa consta intr-o parte inferioara sub forma unui tarus pe care il introduceti in pamant si o parte superioara care contine boxa, senzorul de miscare si tot echipamentul electronic.

Acum, toate dezavantajele unor pasari salbatice daunatoare vor fi doar o amintire neplacuta. Un aparat de alungat pasari este tot ceea ce aveti nevoie pentru a scapa de grijile dumneavoastra!