Advertoriale

Aparate anti porumbei

Am fost obisnuiti sa credem ca porumbeii sunt pasari simpatice, de prezenta carora ne bucuram in parcuri sau in zona cu fantanile arteziene. De asemenea, orice persoane care aude de Venetia, se gandeste instantaneu si la faimosii porumbei bine hraniti din Piaza San Marco. Cu toate acestea, daca locuim la casa, avem o alta perspectiva asupra acestor pasari.

In primul rand, ei sunt pasari foarte murdare si curajoase. Chiar daca nu sunt domesticiti, acestia nu se tem de oameni. Inamicii lor naturali sunt foarte putini si nu traiesc in preajma oraselor, iar din acest motiv porumbeii se inmultesc necontrolat.

Cele mai daunatoare sunt excrementele lor, care in afara de faptul ca sunt foarte acide si erodeaza suprafetele atinse, acestea atrag alti musafiri nepoftiti odata cu ei, precum soareci, muste sau chiar sobolani.
Ce aparate impotriva pasarilor puteti achizitiona?
Doua din cele mai utilizate produse de alungat aceste pasari sunt aparatul ce reda triluri de vanatoare ce alunga porumbeii si aparatul cu sunete de frecventa inalta ce afecteaza sistemul auditiv al pasarilor.
Aparatul ce reda sunetele pradatorilor porumbeilor
Dispozitivul transmite prin difuzorul sau triluri ale pradatoarelor precum vultri, bufnite sau soimi, pentru a tine la distanta porumbeii. Datorita faptului ca aceasta metoda este ecologica si umana, pasarile nu vor pati nimic grav.
Aparatul are 2 moduri in care poate fi utilizat :
– AUTO-Acest mod emite sunetele in intervale de timp cuprinse intre 5 si 30 de minute, automat, pe toata durata zilei. Volumul va putea fi ajustat iar suprafata protejata la care ajunge este de aproximativ 400 mp.
-PIR- Acest mod activeaza si detectorul electric de miscare, iar cand sesizeaza activitatea vreunei pasari, incepe sa emita triluri de primejdie de 120 dB.
Aparat anti porumbei ce emite sunete de frecventa inalta
Acest dispozitiv portabil functioneaza cu doar 4 baterii de tip C, datorita sistemului electronic nou ce se gaseste acum pe piata. Aparatul emite sunete de o frecventa foarte inalta, la intervale de 5 secunde si nu pot fi auzite de urechea umana, insa creeaza un mare disconfort pentru aceste pasari.

Raza sa de actiune este de 40 mp iar afisajul este un indicator cu LED.
Stim cat de enervante pot fi aceste creaturi si de aceea va recomandam sa folositi aceste modele anti porumbei.
Pentru mai multe oferte vizitati magazinul nostru : https://www.impotrivadaunatorilor.ro/