Advertoriale

DIspozitive anti pasari

Pasarile sunt creaturi minunate, le puteti avea chiar si ca animale de companie, insa in momentul in care cele salbatice va invadeaza locuinta, aici intervin partile negative.

Pasarile precum ciorile, porumeii sau graurii sunt doar cateva din cele mai intalnite specii care cauzeaza cele mai mari probleme. Excrementele lor au o aciditate crescuta, care in orase distrug toate fatadele cladirilor.

Ciorile, de exemplu, sunt pasari inteligente si inventive, chiar daca noi le consideram o corvoada. Fiind pasari migratoare, pot invata noi abilitati. De asemenea, sunt pasari foarte sociale care se deplaseaza mereu in grupuri foarte mari. Din cauza faptului ca ele sunt atat de destepte, aceste pasari devin o provocare in a le alunga de pe terenurile dumneavoastra. Noi am acceptat provocarea si am decis sa va ajutam in procesul de alungare.
Ce aparate puteti alege?
In ultima perioada, majoritatea produselor care se gasesc pe piata de acest domeniu din Romania sunt pe baza de ultrasunete. O noutate a acestor aparate anti pasari cu ultrasunete o reprezinta dispozitivele portabile.
Aparatul cu ultrasunete
Acest dispozitiv functioneaza pe baza emiterii unor sunete de frecvente mari, de la 18000 pana 24000 Hz, frecvente la care urechea umana nu ajunge. Pe de alta parte, pentru pasari acest sunet este de nesuportat. Cu toate acestea, frecventele astea nu vor rani animalele. Aceasta metoda este potrivita pentru a va proteja zona exterioara a locuintei, gazonul sau gradina de flori si legume.
Alimentarea sa se face prin 2 baterii alcaline de 9V sau prin conectare la o sursa de curent electric de 220 V. In cazul al doilea, va trebui sa achizitionati un adaptor in plus. Dupa ce il porniti prin actionarea butonului ON, el va functiona normal. Unele modele vor veni si cu un senzor de miscare inclus, care va detecta miscarile pasarilor si va declansa ultrasunetele. Astfel, bateriile vor fi mai durabile datorita acestui sistem care nu tine pornita incontinuu boxa.
Dispozitiv de alungat pasari portabil
Durata acestor prototipuri este de 12 luni iar acest aspect le face ideale pentru dumneavostra. Aparatul detine un sistem electronic nou care ii confera un consum minim de curent. Bateriile de care veti avea nevoie sunt cele de tip AAA.