Advertoriale

Aparate anti tantari ultrasunete destinate spatiilor exterioare

Stim ca vara este anotimpul preferat de dumneavoastra. Va veti putea plimba cat doriti in aer liber, fara a imbraca cele trei straturi de haine ca pe timpul iernii si veti putea sa va bucurati de vremea buna si soarele stralucitor de la rasarit pana la apus. Insa, odata cu acest peisaj minunat isi fac aparitia tantarii, cu piscaturile lor enervante. Stim ca o asa vreme prielnica nu ar trebui sa fie stricata de o adunatura de insecte minuscule, insa aceste vietati pot provoca adevarate probleme nu numai in curtea dumneavoastra cat si in corpul dumneavoastra, acestea fiind purtatoare de boli foarte grave pe care le transmit direct in sange.
Ce puteti alege?
Daca doriti sa stati pe terasa fara a fi piscat incontinuu de tantari, va recomandam un aparat anti tantari exterior, care functioneaza pe baza lampilor UV in mare parte. Daca doriti sa optati pentru un aparat mai silentios, va recomandam un aparat anti tantari cu ultrasunete.
Aparat cu ultrasunete anti tantari
Prin intermediul unei boxe minuscule, dispozitivul va genera ultrasunete cu frecvente variabile, insa mult prea inalte pentru a fi auzite de catre urechea umana. Aceste sunete vor imita semnalele masculilor de imperechere, cu scopul de a alunga femelele din zona in care va aflati. Pentru a-l alimenta, va trebui sa il introduceti intr-o priza cu un voltaj de 220 pana la 240 V iar el va porni imediat cum va primi curent eletric. Multumita consumului minim, dumneavoastra il puteti lasa in priza pe toata perioada verii, fara a va ingrijora cu privire la facturile din toamna. Consumul sau total este de doar 0.5 W si lipsa altor consumabile incorporate il transforma intr-un produs care trebuie achizitionat imediat, tinand cont si de raportul calitate/pret.
Acest model va fi potrivit pentru exterior, in conditiile in care dispuneti de o priza in care sa il alimentam.
Aparat anti tantari exterior cu lampa UV
Aparatul cu lampi UV functioneaza pe un principiu foarte usor. Lampile UV produc lumina ultravioleta ce atrage tantarii si ii omoara apoi prin grilajul aflat sub tensiune. Este important pentru dumneavoastra ca in momentul in care il folositi in exterior, sa il pozitionati corect si sa il tineti departe de sursele de apa precum furtunul .
Cautati acum aceste produse pe internet si veti gasi aparate anti tantari cu ultrasunete sau de exterior la preturi extrem de avantajoase!