Advertoriale

Aparate contra tantarilor

Doriti sa va protejati de tantari intr-un mod eficient? Exista solutii variate pentru a ajunge sa scapati de acesti invadatori.

Trebuie doar sa alegeti metoda de combatere a tantarilor care este cea eficienta pentru situatia dumneavoastra. Un aparat contra tantarilor este o solutie neinvaziva, non-toxica, eficienta si cu un impact minim asupra mediului inconjurator.

Sunt 2 tipuri de aparate in oferta noastra. Ambele tipuri au variante statice sau portabile, cu diverse arii de acoperire si adaptate unor situatii diverse. Iar, in primul rand, toate sunt foarte eficiente in combaterea invaziei tantarilor.
Primul tip este cel cu lampa UV. Acesta foloseste lumina genrata de lampa cu ultra-violete pentru a atrage tantarii si alte insecte daunatoare spre un grilaj incarcat electric incorporat in acest aparat care este inaccesibil dumneavoastra, impiedicand contactul direct cu acesta. Lampa UV este in special eficienta in spatiile intunecate, capacitatea si aria de acoperire a ei depinzand intensitatea lampii din aparat.
Al doilea tip este cel cu ultrasunete. Un aparat cu ultrasunete pentru tantari se foloseste de frecventele foarte inalte pentru a respinge tantarii.

Exista mai multe frecvente foarte inalte ce resping majoritatea insectelor iar pentru tantari exista si una specifica – de aproximativ 7000Hz – ce respinge femelele de tantari, ele fiind de fapt cele care se hranesc cu sange, atunci cand se pregatesc sa depuna ouale din care se vor dezvolta larve, masculii nefiind hematofagi, dar si frecvente care sunt adaptate pentru mai multe insecte, de altfel unele aparate va permit comutarea frecventei in functie de ce daunatori vreti sa intepartati.

Deci daca doriti o solutie eficienta, adaptata doar pentru tantari, puteti folosi un astfel de aparat. Un avantaj major al unui aparat cu ultrasunete pentru tantari este faptul ca in cele mai multe situatii frecventa poate fi reglata pentru a se adapta si altor specii de insecte sau chiar animale mici.

Consultati oferta noastra pentru astfel de produse. De asemenea, ca si aparatele cu lampa UV, exista si aparate portabile pe care le puteti folosi cu incredere in cand le tineti cu dumneavoastra. Spre deosebire de aparatul UV, acesta indeparteaza insectele, in loc de a le atrage spre o capcana, deci veti stii ca atunci cand aveti aparatul cu dumneavoastra, insectele se vor indeparta de la inceput el.
Mai multe detalii despre aceste tipuri de produse puteti vedea in magazinul https://www.impotrivadaunatorilor.ro/