Advertoriale

Cel mai bun insecticid tantari,Metode naturale de combatere a tantarilor

Insecticidul reprezinta un compus chimic care are rolul de a ucide instectele aflate la maturitate si de a stopa inmultirea si dezvoltarea oualelor si a larvelor. In majoritatea cazurilor, insecticidele sunt folosite ca tratament impotriva insectelor ce au invadat o curte, o gradina de fructe sau legume, un teren agricol sau o cultura. In primul rand, daca doriti sa folositi aceasta substanta, trebuie sa stiti specia pe care doriti sa o omorati si sa cautati pe piata din Romania cel mai potrivit insecticid pentru nevoie dumneavoastra. Insecticidele sunt de soc, de ingestie sau fumagante, care degaja fum. Daca doriti un produs care sa va ajute in cazul unei invazii de tantari, noi suntem aici pentru a va ajuta.
Cel mai bun insecticid contra tantarilor. Metode naturale de a combate tantarii
Cel mai bun insecticid pentru tantari pe care il puteti achizitiona este cel cub forma de solutie. Insa daca nu aveti o invazie de tantari, puteti folosi urmatoarele metode naturale de combatere a tantarilor.
Daca insa doriti sa nu atacati plantele cu substante puternice, puteti incerca urmatoarele variante naturale si ecologice :
– Ulei de eucalipt lamaios. Aceasta specie de eucalipt este cel mai faimos remediu impotriva tantarilor. Daca nu puteti face rost de o planta in sine, la fel de eficient este uleiul esential provenit din aceasta planta. Odata aplicat in punctele importante, astfel incat sa mentineti mirosul in toata casa, nu veti mai fi vizitati de tantari.
– Frunze de nuc. Adunati un brat de foi de nuc, puneti-l intr-un vas de sticla sau inox si aprindeti-le. Scopul principal este de a imprastia peste tot acel fum, astfel incat in final va goni tantarii, datorita cantitatii foarte mari de iod din compozitia plantelor.
– Uleiuri esentiale. Puteti folosi uleiurile esentiale de lavanda, lamaie sau menta atat pentru tratarea piscaturilor de tantar cat si pentru a forma o solutie pe care sa o pulverizati in toate incaperile din casa.
– Iarba matei. Aceasta planta care se numeste si menta- pisicii alunga tantarii prin uleiul esential pe care il degaja. Ea poate fi foarte usor crescuta si se mai poate aplica pe post de remediu. O solutie potrivita poate fi sa plantati iarba matei la geamurile casei dumneavoastra, in ghivece mari.
Indiferent daca optati pentru un insecticid un sau pentru metode naturiste pentru combaterea tantarilor, important este ca aceste sfaturi va vor ajuta sa luati o decizie mai repede, in beneficiul dumneavoastra!