Advertoriale

Solutii anti tantari interior si exterior

Caldura excesiva mediul umed reprezinta cele doua elemente potrivite pentru ca tantarii sa isi faca aparitia. Motivul pentru care vara reprezinta un anotimp preferat pentru dumneavoastra este faptul ca puteti petrece mult mai mult aer liber in natura, fie ca este vorba de o plimbare la tara, pe malul unei ape sau o meditatie lunga in propria curte. Indiferent ca va aflati la munte in Romania, la mare ori la campie , nu trebuie sa va lasati toata baza in firmele de dezinsectie. Pentru a fi siguri ca scapati intr-un timp cat mai scurt de acesti daunatori, va vom recomanda cateva produse pe care le puteti achizitiona, in functie de zona pe care doriti sa o tratati de toate aceste insecte.
Ce solutii anti tantari puteti folosi in interior? Dar in exterior?
In majoritatea cazurilor, solutiile pe care doriti sa le cumparati pot fi nu numai pentru mediul exterior, cat si pentru cel interior.
Solutii pentru mediul interior.
Solutii anti tantari interior gasiti si puteti sa achizitionati acum pe piata din Romania orice produs aveti nevoie, cu rugamintea sa cititi foarte bine informatiile de pe fiecare ambalaj in parte. Pentru interior, va recomandam solutia din granule impotriva tantarilor. Aceasta a fost creata atat pentru uzul casnic cat si pentru cei din companiile mai mari. Continutul unui plic se dizolva intr-o anumita cantitate de apa, apoi solutia rezultata va fi suficienta pentru o suprafata de 20 metri patrati, obtinandu-se in final o suprafata tratata de 50 metri patrati. Va rugam insa sa nu lasati produsele la indemana copiilor, sa cititi avertismentele de pe eticheta si sa nu il utilizati pentru alte scopuri.
Solutii pentru mediul exterior.
O solutie anti tantari pentru exterior, este o solutia lichida, foarte concentrata, care are un miros subtil si garanteaza o eliminare completa a acestor insecte paraziti. Veti gasi pe eticheta de pe spatele recipientului cu solutia toate gramajele de care aveti nevoie, in functie de aria pe care doriti sa o acoperiti. Produsul il veti aplica printr-un pulverizator sau nebulizator, formand la sfarsit un strat foarte fin pe zonele unde ati pulverizat produsul. La contactul cu apa, produsul va forma o emulsie laptoasa, care va lasa produsul greu de falsificat.
Indiferent pentru ce solutii anti tantari veti hotari sa cumparati, noi suntem aici pentru a va sprijini si a va sfatui.