Scitech

Avertisment pentru mii de români! Nu mai pot utiliza WhatsApp

Avertisment de ultimă oră pentru mii de români. Nu mai pot utiliza aplicația WhatsApp. Anunțul a fost făcut chiar acum. Dacă mai vor să folosească aplicația trebuie să-și schimbe telefoanele
Vești proaste pentru cei care utilizează WhatsApp. Aplicaţia nu va mai funcționa pe anumite telefoane mobile.

WhatsApp nu mai este disponibil pe anumite smartphone-uri. Acest lucru înseamnă că, dacă aveți un telefon mobil cu sistem de operare Windows Phone, cum ar fi vechiul Lumia, nu puteți descărca aplicația WhatsApp sau nu puteți accesa noile actualizări.

Cel mai grav este că după 31 decembrie 2019, dacă aveați WhatsApp pe telefoane cu Windows Phone, va fi imposibilă trimiterea sau primirea de mesaje

Modificările de la WhatsApp vizează și Google sau Apple. Mai mult, nu mai sunt acceptați utilizatorii cu iPhone iOS 7 sau telefoane cu Android Gingerbread 2.3.7, versiuni lansate în urmă cu cinci ani. Nu se vor putea crea conturi noi, dar cine are deja instalată aplicația o poate folosi până în februarie 2020.

În acest fel, WhatsApp poate fi folosit oficial pe telefoane Android cu versiunea 4.0.3 sau o versiune ulterioară sau pe iPhone cu iOS 8 sau o versiune ulterioară.

De asemenea, aplicația poate fi utilizată pe telefoane cu KaiOS 2.5.1, cum ar fi JioPhone și JioPhone 2. În orice caz, este bine să vă faceți actualizările la timp sau să luați un telefon nou.

Puteți actualiza WhatsApp foarte ușor, din magazinul de aplicații al telefonului. Vă rugăm să rețineți că, în cazul în care ați primit un mesaj pe care versiunea dumneavoastră de WhatsApp nu îl admite, trebuie să actualizați aplicația.

Android: Accesați Magazinul Play, apoi apăsați pe Meniu > Aplicațiile și jocurile mele. Apăsați pe ACTUALIZAȚI în dreptul WhatsApp Messenger.

Alternativ, accesați Magazinul Play și căutați WhatsApp. Apăsați pe ACTUALIZAȚI sub WhatsApp Messenger.

iPhone: Accesați App Store și apăsați pe Updates. Apăsați pe UPDATE în dreptul WhatsApp Messenger.

Alternativ, accesați App Store și căutați WhatsApp. Apăsați pe UPDATE în dreptul WhatsApp Messenger.

Windows Phone 8.1: Accesați Magazinul, apoi apăsați pe Meniu > aplicațiile mele > WhatsApp > actualizați.

Alternativ, accesați Magazinul și căutați WhatsApp. Apăsați pe WhatsApp > actualizați.

Windows Phone 10: Accesați Magazinul Microsoft, apoi apăsați pe Meniu > Biblioteca mea. Apăsați pe Actualizați în dreptul WhatsApp.

Alternativ, accesați Magazinul Microsoft și căutați WhatsApp. Apăsați pe WhatsApp > Actualizați.

Vă recomandăm să utilizați mereu cea mai recentă versiune de WhatsApp. Versiunile mai recente conțin cele mai noi opțiuni și îmbunătățiri generale.

sursa