Actualitate

Avocata familiei Melencu, Carmen Obârșanu, face noi dezvăluiri din dosarul crimelor de la Caracal

Avocata familiei Melencu, Carmen Obârșanu, face noi dezvăluiri din dosarul crimelor de la Caracal de la Tribunalul Olt, în care principalul suspect audiat este Gheorghe Dincă. Avocata vorbește despre probe distruse și scrisorile anonime trimise de după gratii de către acuzat.
Avocata Carmen Obârșanu dezvăluie detalii din dosarul de la Caracal
Miercuri și joi au avut loc noi termene de judecată în dosarul crimelor de la Caracal de la Tribunalul Olt. Judecătorii au făcut audieri maraton, iar joi a fost audiată inclusiv una dintre colegele de clasă ale adolescentei Luiza Melencu, dispărută în luna aprilie a anului 2019. Instanța a audiat și persoane din anturajul principalului suspect în cauză – una dintre acestea a vorbit și despre participarea acuzatului alături de procurorul Ovidiu Popescu, unul dintre cei implicați în caz, la o nuntă.

„Din declarația fostului socru al avocatei lui Dincă, cea care îl însoțea la reconstituiri, a rezultat că ei se cunoșteau cu toții. Din păcate, este o tăcere deplină”, a spus avocata familiei Melencu, Carmen Obârșanu, care a mai precizat că tactica adoptată de Gheorghe Dincă este să ofere declarații diferite în fiecare zi.

Ce mesaje trimite Gheorghe Dincă de după gratii
Avocata familiei Melencu, Carmen Obârșanu, a mai dezvăluit că Gheorghe Dincă trimite, de după gratii, scrisori anonime sub diferite pseudononime către persoane care îi scriu și care vor să afle adevărul din spatele evenimentelor. „El trimite scrisori în care înjură persoanele respective. Când i-a pus judecătoarea scrisoarea în față, Dincă a susținut că nu el a trimis scrisoarea”, a spus avocata familiei.

Carmen Obârșanu a mai menționat că procurorii nu au realizat nicio anchetă corectă în ceea ce privește aspectele tehnice, în dosarul în cauză. Acesta este motivul pentru care în casa suspectului s-a găsit „ADN-ul unei alte persoane și nu s-au expertizat dinții găsiți, iar 36 de probe ridicate de Parchet au fost distruse”.

„Sunt probele care dovedeau dacă Alexandra era în casa respectivă sau nu. Se pune întrebarea – de ce te-ai trimis la experți și apoi ai cerut ca procuror să fie returnate intacte?”, s-a exprimat avocata Carmen Obârșanu

sursa