Sport

Barcelona finalizeaza în genunchi, meciul de pe San Paolo

Atenția microbiștilor de pe tot Globul s-a îndreptat, marți seară, către cea mai importantă competiție intercluburi din lume, Liga Campionilor, care a fost scena unei noi reprezentații de forță a granzilor Europei.

Bayern Munchen s-a impus autoritar în deplasarea de pe Stamford Bridge, învingând-o pe Chelsea Londra cu scorul de 0-3, și a luat astfel o opțiune serioasă pentru calificarea în faza sferturilor de finală.

Gnabry a reușit o dublă (minutele 51 și 54), în timp ce Lewandowski a fost cel care a închis tabela (min. 76).

Seara de Ligă a fost completat de duelul dintre Napoli și Barcelona, încheiat la egalitate, scor 1-1, semn că problemele catalanilor nu s-au încheiat.

Împinși de la spate de ultrașii prezenți pe San Paolo, napoletanii au pornit tare în meci și aveau să deschidă scorul prin Mertens (min. 30), dar chiar și așa Barcelona avea să revină în joc, prin reușita lui Griezmann (min. 57).

Este greu de crezut, totuși, că italienii pot produce surpriza pe Nou Camp, mai ales că Barcelona a reușit să înscrie în deplasare.

Ambele partide au avut câte un cartonaș roșu. În Napoli vs. Barcelona a fost eliminat fotbalistul „blaugrana” Vidal (min. 89), iar în Chelsea vs.

Bayern Munchende jucătorul gazdelor Alonso a văzut și el cartonașul roșu (min. 83).

sursa