Advertoriale

Capace din plastic SchoellerAllibert la dispozitia cumparatorilor

Pierderea unui capac de la bidonul de plastic in care apicultorul colecteaza mierea ca dupa aceea sa o puna in borcanele mici nu mai este o drama in acest moment, fiindca el are la dispozitie capace din plastic SchoellerAllibert de diferite dimensiuni si modele. Este important ca mierea, laptele, smantana, sucul de mere, dar si piesele minuscule si coletele care sunt livrate prin tara sa fie puse in recipiente prevazute cu capac. In lichidele destinate consumului pot intra gunoaie sau se pot varsa, in timp ce piesele se pot pierde.

In plus, este asa de simplu sa comande cineva de pe site-ul companiei prezentate, mai ales ca produsele sunt livrate la adresa specificata.

Intreprinzatorii stiu de ce trebuie sa colaboreze cu acest furnizor de ambalaje din plastic. In primul rand, compania a pus la punct seturi de masuri menite sa combata poluarea si pierderile economice. Ambalajele sunt realizate din plastic de calitate care nu se ingaureste, nu crapa si nu este afectat nici de soare, nici de umezeala sau de temperaturile scazute.

Cine investeste in ambalaje din plastic fabricate in cadrul companiei stie ca le va avea cel putin 10 ani. Intreprinzatorul este multumit sa plateasca acum si sa isi asigure ambalajele pentru un deceniu.

Dar impotriva poluarii sunt luate si alte masuri. Compania isi strange ambalajele deteriorate, colecteaza si alte obiecte din plastic pe care le recicleaza si le transforma in ambalaje noi si rezistente. SchoellerAllibert investeste in filtre de aer si de 60 de ani inoveaza ambalajele din plastic, usurand munca oamenilor.

Nimeni nu s-ar fi gandit cand au aparut primele containere sau lazi din plastic ca peste cativa ani acestea vor deveni inteligente si ca vor putea oferi posesorilor informatii despre locul in care se afla, temperaturile la care sunt expuse, daca sunt manipulate sau daca sunt stivuite si nu au fost miscate din loc.

Munca oamenilor este usurata prin conceperea ambalajelor pentru a fi manipulate de utilaje. Oamenii nu mai sunt nevoiti sa ia lada cu lada, container cu container, ci acestea sunt stivuite, asezate pe paleti si preluate cu utilajele.

O masina poate fi incarcata in cateva minute in acest mod si poate fi descarcata la fel de repede. Containerele mari sunt prevazute cu rotile sau senile ca si ele sa fie mutate mai usor din loc. Dar compania s-a gandit si la depozitarea acestor ambalaje. In depozite abia incap produsele ce urmeaza a fi preluate sa ajunga la vanzare, prin urmare, ambalajele goale trebuia sa ocupe putin loc si asa au devenit pliabile si stivuibile.

Asa SchoellerAllibert a reusit sa cucereasca piata ambalajelor din plastic in peste 50 de tari, sa aiba peste 2000 de angajati si sa colaboreze cu aeroporturi, cu fabrici renumite de bere, cu servicii postale si de coletarie din lumea intreaga, cu fabrici producatoare de masini sau de dispozitive electronice care au sucursale pentru ambalarea lor in tari/regiuni cu mana ieftina de lucru.

Compania prezentata mai sus nu isi arunca plasticul peste tot, ci il recicleaza, tine totul sub control pentru a lasa in urma sa un mediu perfect curat.

In relatia cu antreprenorii ofera tot ceea ce se poate oferit ca toti clientii sa fie pe deplin multumiti si sa nu se duca la un alt furnizor.

Una dintre oportunitatile de neratat o reprezinta posibilitatea inchirierii ambalajelor din plastic pentru afacerile sezoniere.

Posesorul unei livezi de piersici nu are nevoie tot timpul de ladite, nici de mana de lucru, fiindca ingrijeste livada impreuna cu familia. In perioada culesului insa are nevoie de zilieri si de ambalaje. Acum el nu mai este obligat sa cumpere ambalaje din plastic si sa se incarce cu ele, ci le poate inchiria,avand garantate eventualele reparatii in cazul in care unele dintre ele se deterioreaza.

Pentru ca SchoellerAllibert ofera ambalaje pentru multe sectoare de activitate este posibil ca un solicitant sa nu gaseasca pe site ambalajul de care are nevoie.

Si problema lui se rezolva, fiindca reprezentantul companiei discuta cu clientul, iar la cererea expresa a acestuia proiecteaza ambalajul dorit si il fabrica in editie limitata, iar dupa testarea lui, se trece la productia industriala.

Fabricantii care doresc ambalaje care sa ii reprezinte pot solicita ambalaje personalizate de o anumita culoare, cu o anumita grafica.

Compania detine multe certificari Iso pentru ca este preocupata permanent de:

-calitatea produselor pe care le ofera;

-investitii in reciclare. Plasele de pescuit aruncate pe malurile apelor au fost adunate si transformate in ambalaje noi si rezistente din plastic;

-grija permanenta pentru reducerea pana la diminuare a poluarii aerului, apei si solului.

Cine nu si-ar dori colaborarea cu un agent economic moral din toate punctele de vedere? Datorita lui oceanele lumii sunt curatate de plasele rupte de pescuit pe care oamenii in neglijenta lor le abandoneaza in ape sau pe tarm si din cauza carora multe vietati acvatice au de suferit.

Un capac pierdut nu reprezinta un capat de tara pentru ca datele de contact ale firmei care il produce si comercializeaza sunt la dispozitia tuturor. Dar nimeni sa nu cumpere ambalajul cu capac si atat, mai ales ca accesoriile sunt ieftine! Antreprenorul prevazator comanda ambalajul cu 3-4 capace sa fie sigur ca produsele sale vor fi asigurate.

Compania SchoellerAllibert si-a castigat locul de top prin seriozitate, prin munca si prin grija pe care o are fata de salariatii sai, fata de clienti si colaboratori si fata de toti oamenii planetei.

Cumparatorii sunt 100 % multumiti de toate acestea si mai ales de faptul ca stiu ca in orice moment li se fac ambalaje conform dorintelor si nevoilor lor.