Advertoriale

Te intrebi unde poti gasi boluri din plastic pentru catering? Snick Ambalaje are modele diverse

O afacere in industria HoReCa presupune multa atentie acordata detaliilor, indiferent ca este vorba de o cafenea, un restaurant sau un fast-food. Nu doar preparatele din meniu trebuie sa fie gustoase si sa aiba un aspect vizual placut, ci si ambalajele care le insotesc au o mare importanta in acest domeniu.

Toata lumea stie ce competitie acerba se desfasoara intre localuri in privinta meniurilor cat mai complexe, de aceea atunci cand planuiesti sa deschizi o asemenea afacere trebuie sa iti pui latura creativa la incercare si sa vii cu idei noi, inovative chiar, care sa atraga clientii.

Multi dintre clienti opteaza pentru varianta livrarii mancarii la domiciliu, de aceea ambalajul folosit este foarte important si contribuie la mentinerea intr-o stare optima a preparatelor. De asemenea, ambalajele folosite pot influenta intr-o mare masura clientii sa achizitioneze sau nu un anumit produs, indiferent ca este vorba de copii sau adulti.

Daca te afli in cautarea unor astfel de ambalaje pentru afacerea ta, poti opta pentru Snick Ambalaje, furnizor buzoian care pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de consumabile si ambalaje, boluri de plastic, pahare sau tacamuri de unica folosinta, iar lista poate continua. Descopera in continuare cateva din avantajele pentru care merita sa alegi Snick Ambalaje drept furnizor principal.

Ambalaje potrivite pentru industria HoReCa

Daca ai nevoie de ambalaje potrivite pentru afacerea ta, poti face rost de acestea foarte usor, plasand o comanda cu toate articolele necesare. Site-ul oficial snick-ambalaje.ro pune la dispozitia fiecarui client o variata gama de produse din care sa aleaga pentru a transforma o afacere obisnuita intr-una apreciata de clienti.

In functie de specificul afacerii, daca predomina zona cateringului, streetfoodului sau fastfoodului, poti gasi la Snick Ambalaje produse de diferite dimensiuni si culori cu care sa iti intampini clientii atunci cand iti trec pragul.

Te asteapta ambalaje de unica folosinta si nu numai, sub diferite forme, pe care le poti integra cu usurinta si atunci cand ai de organizat un eveniment cu un numar mare de invitati,  de tipul petrecerilor. Acestea reduc in mod considerabil timpul petrecut spaland vesela si pot sa sustina economisirea resurselor pretioase, de tipul apei sau detergentului.

Materiale eco-friendly pentru un mediu mai sanatos

Intr-o societate din ce in ce mai poluata, este recomandat ca cetatenii sa constientizeze pericolul pe care il reprezinta plasticul in exces, prezent in apa, aer, dar si soluri. Acesta dauneaza atat florei, dar si faunei existente si duce la disparitia a numeroase specii de vietuitoare.

Poate nu ti-ai dat seama pana acum, insa daca optezi pentru ambalajele confectionate din materiale eco-friendly poti contribui la reducerea fenomenului de poluare si la imbunatatirea sanatatii mediului inconjurator. Daca inca nu esti hotarat, poti opta pentru sacosa de mostre gratuite pe care cei din echipa Snick Ambalaje o pun la dispozitia clientilor sai. Mai exact, primesti o sacosa cu mostre de ambalaje pe care le poti testa, iar la final te poti decide care ambalaje au fost pe placul tau si pe care le consideri potrivite pentru afacerea ta.

Prin urmare, o afacere din domeniul HoReCa presupune articole si consumabile  realizate din materiale la standarde inalte, pe care le gasesti intr-o gama variata la Snick Ambalaje.

Contact:

comenzi@snick-ambalaje.com

0747 010 145